Libnet.ro
UNICEF

23:45

Apa Nova Bucuresti a umplut inimile a peste 600 de indragostiti.

România Liberă România Liberă,
Apa Nova Bucuresti a umplut inimile a peste 600 de indragostiti.

De Valentines Day, peste 300 de cupluri indragostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti in mall-ul AFI Cotroceni Zona Patinoar. Competitia indragostitilor s-a desfasurat sub sloganul Apa Nova iti umple inima! iar marele premiu a fost castigat de cuplul Adriana si Nicolae Bucur. Cei doi norocosi nu sunt casatoriti fiind doar o coincidenta de nume. Acestia au primit cate un voucher in valoare de 4. 000 de lei cu care isi vor putea cumpara la . continuă pe România Liberă

[P] Apa Nova Bucuresti a umplut inimile a peste 600 de indragostiti

De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri indragostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti in mall-ul AFI Cotroceni - Zona Patinoar. Competitia indragostitilor s-a desfasurat sub sloganul Apa Nova iti umple inima! iar marele premiu a fost castigat de cuplul Adriana si Nicolae Bucur. Cei doi norocosi nu sunt casatoriti fiind doar o coincidenta de nume.

(P) Apa Nova Bucuresti a umplut inimile la peste 600 de indragostiti

De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri indragostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti in mall-ul AFI Cotroceni Zona Patinoar.

Apa Nova Bucuresti a umplut inimile la peste 600 de indragostiti

De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri indragostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti in mall-ul AFI Cotroceni Zona Patinoar. Competitia indragostitilor s-a desfasurat sub sloganul Apa Nova iti umple inima! iar marele premiu a fost castigat de cuplul Adriana si Nicolae Bucur.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )