Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

B1 B1,
Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali . continuă pe B1

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Basescu, contra separatismului din Crimeea

Presedintele Traian Basescu face apel la toti actorii internationali sa nu sustina separatismul din Crimeea, aratandu-se profund ingrijorat de situatia din peninsula Ucraineana si facand apel la respectarea suveranitatii, independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei, potrivit unui comunicat de presa publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

OSCE si-a exprimat preocuparea fata de situatia din Crimeea.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si-a exprimat, joi, grava preocupare fata de evolutiile in curs din Crimeea,informeaza Mediafax. Cer tuturor partilor implicate sa dea dovada de responsabilitate si prudenta in aceasta situatie precara, a insistat Didier Burkhalter, ministrul elvetian de Externe si presedintele in exercitiu al organizatiei, citat intr-un comunicat al OSCE. Citeste si: Parlamentul din Crimeea a demis Guvernul local si anunta referendum pe 25 mai.

UPDATE Traian Basescu, despre romanii din Ucraina: Sunt intr-o situatie buna. Problema este sa se revina la dreptul de a utiliza limba romana, pentru ca numai asa Ucraina va reusi sa stea unita

Presedintele Traian Basescu a semnat marti in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Ucrainei in Romania in memoria victimelor evenimentelor din acesta tara. Seful statului a afirmat, despre romanii din Ucraina, ca se afla momentan intr-o situatie buna, insa este important ca in Ucraina sa se revina la dreptul de a utiliza limba romana.

Basescu cere tuturor actorilor internationali sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat, vineri, printr-un apel dat publicitatii de Administratia Prezidentiala, ingrijorarea cu privire la situatia din Crimeea. Redam, mai jos, integral, textul apelului: Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali sa nu sustina si sa nu incurajeze separatismul din Crimeea.

Lituania cere Consiliului de Securitate ONU sa aiba o reactie pe tema crizei din Crimeea.

Lituania va cere acestui Consiliului de Securitate ONU,sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene, informeaza Mediafax. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea va fi introdusa pe ordinea de zi a Consiliului de Securitate ONU, a declarat Linas Linkevicius. Oficialul lituanian a recunoscut ca vor exista dificultati, dat fiind ca Rusia detine drept de veto la Consiliul de Securitate ONU. Ceea ce se intampla in .

Traian Basescu sesizeaza CCR cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile

Presedintele Traian Basescu a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala, cu privire la OUG privind producerea energiei din surse regenerabile. Seful statului arata ca nerespectarea procedurii de notificare a.

Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Cristian David

Presedintele Traian Basescu i-a transmis joi, ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru Cristian David, pana ieri ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. Presedintia a instiintat si Parchetul General cu privire la faptul ca procurorii anticoruptie au unda verde pentru a-l cerceta pe fostul ministru.

Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala in privinta Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila

Presedintele Traian Basescu a trimis miercuri, 26 februarie, la Curtea Constitutionala, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi catre producatorii de energie regenerabila. Sesizarea a fost facuta dupa ce Parlamentul a respins o cerere a presedintelui de reexaminare a acestei legi. Ca si in cazul cererii de reexaminare, motivul sesizarii este incalcarea unui articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene, nefiind respectate procedurile de notificare a Comisiei Europene in privinta modificarii unei scheme de sprijin.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 12:30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 12. 30, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine dupa ce premierul Victor Ponta a venit la Cotroceni pentru a discuta despre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )