Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Cristian David

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu a dat unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Cristian David

Presedintele Traian Basescu i-a transmis joi, ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru Cristian David, pana ieri ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. Presedintia a instiintat si Parchetul General cu privire la faptul ca procurorii anticoruptie au unda verde pentru a-l cerceta pe fostul ministru. continuă pe Adevărul

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si.

Basescu si-a dat acordul pentru urmarirea penala a lui Cristian David

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, joi, ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmarire penala pentru Cristian David. De asemenea, presedintele Traian Basescu a instiintat si Parchetul de.

Traian Basescu a avizat cererea de urmarire penala a fostului ministru Cristian David

Presedintele Traian Basescu a semnat cererea de urmarire penala pentru Cristian David, fostul ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni. Stire in curs de actualizare.

Uganda: presedintele a dat unda verde propunerii de lege care pedepseste homosexualitatea

Presedintele din Uganda a semnat textul de lege impotriva homosexualitatii, legiferand controversatul proiect care poate pedepsi homosexualii din tara cu inchisoare pe viata, in ciudacriticilor dure din partea comunitatii internationale si a organizatiilor pentru respectarea drepturilor omului.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David, suspectat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Presedintelui Romaniei pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministrului delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David, fiind suspectat de abuz in.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David. Fostul ministru demisioneaza din PNL

UPDATE 15:04 Cristian David a anuntat miercuri ca demisioneaza din PNL pentru ca ancheta DNAsa nu afecteze imaginea partidului, spunand ca este dispus sa prezinte toate datele care sa ii clarifice si.

DNA cere aviz Camerei Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale a fostului ministru alFinantelor,Daniel Chitoiu. Acesta este suspectat de.

Traian Basescu saluta votul PE pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu saluta votul Parlamentului European in favoarea eliminarii regimului de vize in spatiul Uniunii Europene aplicabil cetatenilor Republicii Moldova. Totodata, presedintele Traian Bas.

Piperea: Oricine emite o OUG trebuie sa se teama de urmarirea penala

Chitoiu: Nu sunt vinovat nici 0,0001% * Actul normativ la care face referire DNA este semnat nu doar de Daniel Chitoiu, ci de circa sapte-opt persoane din Ministerul de Finante, de ministrul delegat Liviu Voinea, de premierul Victor Ponta si din partea Ministerului Justitiei Directia Nationala Anticoruptie a cerut ieri aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de finante Daniel Chitoiu, in dosarul Carpatica, pentru abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat. Fostul ministru s-a declarat surprins de cererea procurorilor, spunand ca este nevinovat. Domnia sa a declarat ca exista inregistrari si stenograme care pot dovedi afirmatiile sale.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )