Libnet.ro
UNICEF

07:15

Apple ar putea lansa iPhone 6 mai devreme decat era anuntat initial

B1 B1,
Apple ar putea lansa iPhone 6 mai devreme decat era anuntat initial

Producatorul american Apple ar putea lansa mai devreme noua generatie a telefoanelor iPhone, pentru a contracara miscarile rivalilor de la Samsung, HTC, LG siSony, scrie MacWorld. Daca iPhone 6 era anuntat. continuă pe B1

Naste mai devreme decat era stabilit? Dana Rogoz, napadita de contractii!

Dana Rogoz ar putea naste mai devreme decat era stabilit. Bebelusul da semne ca vrea sa vina pe lume si, din pricina contractiilor, vedeta si-a facut deja bagajele pentru a pleca la spital.

Antonescu: Ponta este un om politic mai puternic decat Tariceanu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca liderul PSD, Victor Ponta, este un om politic mai puternic decat Calin Popescu-Tariceanu.

ArcelorMittal: Pretul gazelor in Romania va fi mai mare decat cel din Uniunea Europeana dupa liberalizare

Pretul gazelor pe piata din Romania va fi aliniat la cel de import la finele perioadei de liberalizare, insa pretul la care Romania importa gaze este mai mare decat cel de pe pietele europene, a declarat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galati.

Remus Vulpescu, fost administrator special la Hidroelectrica, despre reintrarea companiei in insolventa: Situatia pare mai grava decat s-a spus

Remus Vulpescu, fost administrator special la Hidroelectrica, considera ca situatia pare mai grava decat s-a spus in cazul reintrarii Hidroelectrica in insolventa. Cer tuturor celor implicati sa ia toate masurile pentru apararea intereselor Hidroelectrica si ale actionarilor sai. Pe mine au avut grija sa ma dea afara in luna mai 2013, spune Remus Vulpescu pe contul sau de Facebook. Acesta a prezentat si deciziile Curtii de Apel pentru fiecare din dosarele care au dus la situatia actuala a Hidroelectrica. Sunt noua dosare si pentru toate au fost admise recursurile. Recursul impotriva inchiderii insolventei a fost admis si astfel Hidroelectrica a reintrat in insolventa. In cazul recursurilor impotriva deciziei de intrare in insolventei si impotriva tabelului preliminar al creditorilor, Curtea a decis trimiterea cauzelor spre rejudecare instantei de fond. Vezi in text care sunt aceste decizii.

Conpet propune actionarilor un profit brut mai mic decat in 2013

Conducerea Conpet Ploiesti propune actionarilor, pentru acest an, un buget cu un profit brut de 36,8 milioane de lei, cu circa 10% mai mic decat in 2013, potrivit datelor publicate de companie.

3 Sud Est REVIN! Afla aici cand isi vor lansa baietii cel mai nou single Emotii!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din Romania, lanseaza vineri, 28 februarie, un nou single, Emotii, alaturi de 1ArtistMusic.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )