Libnet.ro
UNICEF

23:15

Aproape 14 milioane de euro pentru Aeroportul Satu Mare

România Liberă România Liberă,
Aproape 14 milioane de euro pentru Aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare intentioneaza sa inceapa lucrari de modernizare si de extindere, printr-un contract in valoare de circa 62 de milioane de lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de executie de 12 luni. continuă pe România Liberă

Proiect de 14 mil. euro pentru lucrari de modernizare si extindere la aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare si de extindere printr-un contract cu o valoare estimata de 62 milioane lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de 12 luni, transmite Mediafax .

Contract de 17 milioane euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei cladiri multifunctionale, precum si decolmatari si modernizari.

Adeplast estimeaza afaceri de aproape 300 milioane lei, pentru 2014

Compania Adeplast estimeaza ca va inchide anul 2014 cu o cifra de afaceri de 299 milioane de lei, ceea ce inseamna aproximativ 67 milioane de euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Companii majore, amendate in Franta cu 951 milioane euro pentru cartel

Autoritatea de reglementare a Concurentei din Franta a amendat cu suma record de 951,2 milioane de euro 1,17 miliarde dolari) companii majore, printre care L 'Oreal si Unilever, pentru ca au fixat preturile unor produse de larg consum.

Finantare de 4 milioane de euro pentru Aeroportul International Baia Mare

Suma poate creste pana la 9 milioane de euro daca se urmeaza corect pasii implementarii. Un subiect extrem de important si foarte dezbatut in ultimii ani in Maramures a constat in modernizarea Aeroportului International Baia Mare. Acest aeroport reprezinta, in acelasi timp, o prioritate dar si o strategie de viitor pentru judet.

Autoritatile germane acorda despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale unor violente comise de neonazisti, a relatat duminica revista Focus, preluata de AFP, potrivit Agerpres. Peste un milion de euro in total a mers catre persoanele vizate direct de actele Clandestinitatii National-Socialiste NSU), o grupare a carei descoperire in 2011 a socat intreaga Germanie, potrivit jurnalului.

Lucrari de extindere si modernizare la aeroportul din Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare si de extindere printr-un contract cu o valoare estimata de 62 milioane lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de 12 luni, anunta.

3 milioane de euro amenda pentru companii de foraj

Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 3 milioane euro, pentru ca ar fi trucat unele licitatii pentru lucrari de foraj organizate de Romgaz Medias, companiile Dafora Medias, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova si Foraj Sonde Targu-Mures, potrivit unor surse din piata energetica .

Tamponare provocata de seful CJ Satu Mare. Adrian Stef, a avariat un BMW, dar si masina sa de lux, un AUDI

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef, a fost implicat intr-un accident rutier sambata dupa-amiaza. Nicio persoana nu a fost ranita, insa trei masini au fost grav avariate. Oamenii legii i-au suspendat permisul sefului CJ, acesta urmand sa fie pieton pentru urmatoarele 60 de zile.

Lichiditate de peste 3,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 15. 353,64 lei 3. 978,47 euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )