Libnet.ro
UNICEF

08:30

Arad: Autocar al Operei din Constanta, implicat intr-un accident. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

B1 B1,
Arad: Autocar al Operei din Constanta, implicat intr-un accident. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Un accident grav luni dimineata pe Drumul National 7, in judetul Arad. Un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit un autocar. in urma impactului, o persoana a murit iar alte trei au fost transportate la. continuă pe B1

Solistii Operei din Constanta, implicati intr-un accident in Arad. O persoana a murit

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se.

Daniela Vladescu, directoarea Operei din Constanta, despre accidentul mortal in care a fost implicat autocarul cu artisti: Am avut mare noroc ca am scapat teferi

Artisti ai Operei din Constanta au fost implicati in dimineata de luni, 8 septembrie, intr-un accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei. Ei se intorceau din Germania, unde fusesera in turneu.

Maradona, implicat intr-un nou scandal

Maradona nu poate sta departe de scandal. Fostul mare fotbalist argentinian a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din localitatea croata, Dubrovnik.

Diego Maradona, implicat intr-o incaierare in Croatia

Fostul international argentinian Diego Maradona a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din Dubrovnik, relateaza The Mirror. Incidentul a avut loc in momentul in care Maradona, aflat in.

VIDEO Diego Maradona nu se dezminte - A fost implicat intr-o incaierare in Croatia

Fostul international argentinian Diego Maradona a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din Dubrovnik, informeaza mirror. co. uk.

Barbatul care a intrat cu masina in cinci pietoni, pe un trotuar din Constanta, adus la Bucuresti

Barbatul care a intrat, joi, intr-un grup de pietoni, in apropierea unei intersectii din Constanta, dup ce i s-a facut rau la volan, a fost adus, vineri, la Spitalul Universitar din Capitala, pentru tratament de specialitate, informeaza Mediafax.

Costoiu: Universitatea Ovidius din Constanta se afla sub supravegherea MEN timp de trei ani

Din aceasta toamna, Universitatea Ovidius din Constanta intra sub supravegherea speciala a Ministerului Educatiei Nationale, a declarat, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Un mort si trei raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar pe DN 7, in Arad

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania, informeaza Mediafax.

Artistii Operei Constanta, implicati intr-un accident grav

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, ieri, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania.

Noi focare ale bolii limbii albastre. Sunt afectate animalele din Constanta

Focare ale bolii limbii albastre au fost confirmate, luni, in doua localitati din judetul Constanta. Au fost depistate 20 animale infectate cu acest virus, informeaza Mediafax. Centrul Local de Combatere a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )