Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un mort si trei raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar pe DN 7, in Arad

Hotnews Hotnews,
 Un mort si trei raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar pe DN 7, in Arad

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Un mort si trei raniti dupa ciocnirea dintre o masina si un autocar in Arad

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, dupa ce masina in acre se aflau s-a ciocnit cu un autocar pe DN7, in judetul Arad.

Grav accident de circulatie pe DE 79. Un mort si trei raniti dupa ce trei autoturisme s-au ciocnit

Un barbat de 44 de ani a murit, iar alte trei personae au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit in afara localitatii Tatomiresti. Tragedia s-a produs in urma cu aproximativ doua ore.

Vaslui: Cinci tineri au fost raniti dupa ce au intrat cu masina intr-un camion, iar apoi intr-un stalp

Cinci tineri au fost raniti in urma unui accident rutier petrecut, luni, pe un drum judetean din Vaslui, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un camion oprit pe marginea drumului. Accidentul s-a.

Onesti: Barbat gasit mort intr-o masina care a ars in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti. Una dintre ipotezele politistilor este ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul v.

Un barbat a murit intr-o masina care a luat foc in fata Fiscului

Un barbat a murit, luni, dupa ce masina in care se afla a luat foc, in fata sediului Finantelor Publice din Onesti, una dintre ipoteze fiind ca barbatul este cel care ar fi provocat incendiul vrand sa se sinucida din cauza datoriilor catre stat, transmite Mediafax.

Masina care se va conduce singura la peste 110 de kilometri/ora: Poti sa iei o pauza de la condus, atunci cand ai chef

General Motors GM), cel mai mare producator de automobile din Statele Unite, va lansa pe piata peste doi ani un nou model de Cadillac, care va putea rula autonom pe autostrada, la viteze de peste 110 km/h, fara ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )