Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Diego Maradona nu se dezminte - A fost implicat intr-o incaierare in Croatia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Diego Maradona nu se dezminte - A fost implicat intr-o incaierare in Croatia

Fostul international argentinian Diego Maradona a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din Dubrovnik, informeaza mirror. co. uk. continuă pe Hotnews

Diego Maradona, implicat intr-o incaierare in Croatia

Fostul international argentinian Diego Maradona a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din Dubrovnik, relateaza The Mirror. Incidentul a avut loc in momentul in care Maradona, aflat in.

Maradona, implicat intr-un nou scandal

Maradona nu poate sta departe de scandal. Fostul mare fotbalist argentinian a fost implicat intr-o incaierare in fata unui club de noapte din localitatea croata, Dubrovnik.

Casa Alba: Liderul islamistilor somalezi shebab a fost ucis intr-un atac american

Liderul islamistilor somalezi shebab Ahmed Abdi Godane a fost ucis intr-un atac aerian efectuat de catre armata americana luni, a informat Casa Alba, potrivit BBC. Moartea lui Godane este o pierdere majora din.

Liderul islamistilor somalezi shebab a fost ucis intr-un atac american, anunta Casa Alba

Liderul islamistilor somalezi shebab Ahmed Abdi Godane a fost ucis intr-un atac aerian efectuat de catre armata americana luni, au anuntat vineri Statele Unite, relateaza AFP. Moartea lui Godane este o pierdere.

Arad: Autocar al Operei din Constanta, implicat intr-un accident. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Un accident grav luni dimineata pe Drumul National 7, in judetul Arad. Un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit un autocar. in urma impactului, o persoana a murit iar alte trei au fost transportate la.

Daniela Vladescu, directoarea Operei din Constanta, despre accidentul mortal in care a fost implicat autocarul cu artisti: Am avut mare noroc ca am scapat teferi

Artisti ai Operei din Constanta au fost implicati in dimineata de luni, 8 septembrie, intr-un accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei. Ei se intorceau din Germania, unde fusesera in turneu.

Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un parau din orasul Petrila

Descoperire macabra in Petrila. Cadavrul unei femei de 74 de ani a fost scos din apele Paraului Larg din Petrila. Cel mai probabil, hunedoreanca s-a sinucis.

Mana dreapta a liderului gruparii Stat Islamic a fost ucis intr-un raid, anunta armata irakiana

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker Zebari, citat de AFP.

Mana dreapta a liderului gruparii SI a fost ucis intr-un raid, anunta armata irakiana

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker Zebari.

Armata irakiana: Mana dreapta a liderului Stat Islamic a fost ucis intr-un raid

Mana dreapta a liderului Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a fost ucis joi in urma unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii, a anuntat seful Statului Major, generalul Babaker Zebari, citat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )