Libnet.ro
UNICEF

08:00

Arafat avertizeaza ca in mai multe orase au aparut panouri cu mesaje impotriva vaccinarii: Sunt un atentat la sanatatea publica

Hotnews Hotnews,
 Arafat avertizeaza ca in mai multe orase au aparut panouri cu mesaje impotriva vaccinarii: Sunt un atentat la sanatatea publica

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca la Brasov, la Cluj si Iasi au aparut panouri publicitare cu mesaje impotriva vaccinarii, care reprezinta un atentat la sanatatea publica, relateaza News. ro. De asemenea, secretarul de stat spune ce acestea submineaza toate eforturile din ultimele luni prin care se incearca cresterea numarului copiilor vaccinati in Romania si prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioada cauzate de rujeola, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinati. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, mesaj dur dupa ce in mai multe orase au aparut panouri cu mesaje impotriva vaccinarii: Sunt un atentat la sanatatea publica

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca la Brasov, la Cluj si Iasi au aparut panouri publicitare cu mesaje impotriva vaccinarii, care reprezinta un atentat la sanatatea publica si submineaza toate eforturile din ultimele luni prin care se incearca cresterea numarului copiilor vaccinati in Romania si prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioada cauzate de rujeola, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinati.

Se clatina regimul clerical? Proteste masive in Iran. Mai multe orase in stare de asediu (VIDEO)

Ample Manifestatii anti-guvernamentale au inceput joi intr-un oras din Iran, iar apoi s-au extins vineri in cele mai importante orase ale tarii, informeazaBBC. Cel mai mare.

Mai multe persoane prinse in timp ce vindeau articole pirotehnice

Aproape 1. 500 de petarde si mai multe cutii cu artificii au fost confiscate de politisti. Oamenii legii au descoperit mai multe persoane care incercau sa vanda fara drept materialele pirotehnice.

Peste 5.100 de pompieri cu 2.900 de mijloace tehnice si mai multe echipaje SMURD, la datorie de sarbatori

Peste 5. 100 de pompieri cu 2. 900 de mijloace tehnice si mai multe echipaje SMURD vor fi zilnic la datorie in perioada urmatoare. Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din tara au eliberat peste 200 de acorduri pentru organizarea jocurilor de artificii.

CNAIR: Mai multe proiecte pentru fluidizarea traficului din Bucuresti, finantate din fonduri europene. Printre ele Pasajele Domnesti si Mogosoaia

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat vineri ca mai multe proiecte pentru fluidizarea traficului din Bucuresti vor fi finantate din Programul Operational Infrastructura Mare POIM) 2014 2020.

ANOFM: Peste 16.400 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Timis

Peste 16. 4900 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Arad, Prahova si Timis, in timp ce in Bacau, Suceava si Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene. Cele mai multe sunt in Portugalia la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitie, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt slujbe vacante in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

Peste o mie de locuri de munca vacante in statele europene; cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

Peste o mie de locuri de munca in statele europene. Cele mai multe - in Portugalia, la cules de zmeura: salariu si conditii

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin reteaua EURES Romania, 1. 088 de locuri de munca. Cele mai multe sunt in Portugalia, la cules de zmeura, Spania, tot in agricultura, in Malta, pentru soferi de autobuz, si in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )