Libnet.ro
UNICEF

01:05

ARAFAT: Vom avea o presiune mai mare pe spitalele din Bucuresti si zonele limitrofe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARAFAT: Vom avea o presiune mai mare pe spitalele din Bucuresti si zonele limitrofe

Raed Arafat, seful DSU, a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca din cauza cresterii cu peste 9. 000 de cazuri de Covid in ultima saptamana in Capitala, sistemul medical din regiune va fi pus sub o presiune mai mare iar unii pacienti vor trebui transferati, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Ciuca: Avem o crestere de pana la 35 de localitati carantinate Raed Arafat: Vom avea o presiune mai mare pe sectorul medical in Bucuresti. Poate va fi nevoie sa transferam pacienti (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat, la debutul sedintei de guvern de vineri, ca 35 de localitati din Romania sunt in carantina din cauza raspandirii accelerate a coronavirusului. De asemenea,.

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Wall Street: Airbnb, evaluat la 101,6 miliarde de dolari, cel mai mare IPO din 2020 din SUA

Actiunile Airbnb au crescut puternic joi la debutul lor pe piata bursiera, evaluand compania la 101,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica de actiuni din acest an din SUA, anunta Reuters.

Ciuca: Trebuie sa analizam cresterea numarului de infectari in Capitala Arafat: Vom avea in continuare pacienti din Bucuresti transferati la spitale din alte zone

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca trebuie analizata cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in Capitala. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca din 6 decembrie si pana joi in Bucuresti s-au inregistrat 9. 070 de cazuri noi de COVID-19 si se va continua transferul pacientilor in spitale din alte zone, pentru ca presiunea pe unitatile medicale din Bucuresti este foarte mare.

Cel mai mare arbitru din istoria Elvetiei il apara pe Coltescu: Rasism? Nici vorba!

In 2003, Urs Maier a trebuit sa-si inchida contul de e-mail, dupa valul de mesaje jignitoare si amenintatoare primite din Romania. Astazi, el a avut puterea sa faca un lucru de care n-au fost in stare unii conationali ai lui Coltescu: judecarea incidentului de la Paris, in mod rational.

Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R. Vom avea o surpriza in curand?!

Noi indicii ies la iveala in scandalul deja cunoscut de toti dintre Alex Velea si Connect-R. Dupa ce Connect-R a facut o se serie de marturisiri sincere despre Alex Velea. fostul sot al Mishei a avt ceva de afirmat chiar si la adresa Antoniei. Antonia, mesaj subtil din partea lui Connect-R! Ne amintim ca in .

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL: Pana la Craciun vom avea un nou guvern

Situatia politica din Romania este caracterizata de incertitudine si de un soi de fragmentare, in prezent. Liderii politici fac declaratii in urma sedintelor de partid, negocierile curg in randul politicienilor, iar presedintele Klaus Iohannis pare a.

Anda Adam da o masina sau 10.000 de euro! Face cea mai mare tombola pe Instagram!

Anda Adam a dat startul celei mai mari tombole organizata online de un influencer din Romania. Artista si-a surprins comunitatea de aproape 1,2 milioane de fani de pe Instagram dand startul unei tombole ce are ca premiu o masina sau 10. 000 de euro. Unul din fanii artistei va avea astfel ocazia sa treaca in noul an la volanul unui automobil nou sau, la alegere, cu contul mai bogat cu 10. 000 de euro.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Patru municipii inregistreaza o incidenta mai mare de trei cazuri la mie

COVID-19 in judetul Hunedoara. Patru municipii inregistreaza o incidenta mai mare de trei cazuri la mia de locuitori.

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )