Libnet.ro
UNICEF

18:30

ArcelorMittal investeste doua milioane euro la combinatul siderurgic din Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ArcelorMittal investeste doua milioane euro la combinatul siderurgic din Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a investit doua milioane de euro pentru modernizarea completa a masinii de rectificat cilindri de lucru si de sprijin de la laminorul de tabla groasa numarul 2, informeaza un comunicat de presa remis redac and tiei. continuă pe Ziarul Bursa

Daimler investeste 400 milioane euro intr-o fabrica de motoare din China

Producatorul auto german Daimler AG a inaugurat in China prima sa fabrica de motoare din afara Germaniei, care va produce initial 250. 000 de unitati destinate modelelor Mercedes-Benz. Investitia presupune aproape 400 de milioane de euro .

Investitie de 15 milioane euro intr-o ferma si un han cu 35 de camere, langa padurea Snagov

Omul de afaceri Valentin Bitoiu a deschis o ferma si un han cu 35 de camere langa padurea Snagov, dupa investitii de 15 milioane euro, si va construi in aceeasi locatie 200 de case, lucrarile pentru proiectul de 20 milioane euro urmand sa inceapa anul viitor.

Venitul operational net al Afi Palace Cotroceni a ajuns la 21,2 milioane euro

Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti a realizat, in primele noua luni ale anului, un venit operational net de 21,2 milioane euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 8% comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Fondurile JEREMIE, suplimentate cu 50 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) vor avea la dispozitie finantari totale suplimentare pentru investitii de 50 de milioane euro prin instrumentul european Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises JEREMIE), potrivit unei ordonante de urgenta adoptate azi de Guvern, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Nuclearelectrica a vandut electricitate de peste 10 milioane euro catre Electrica Furnizare

Nuclearelectrica simbol SNN), a vandut, saptamana trecuta, electricitate in valoare de 45,4 milioane de lei 10,2 milioane euro), furnizorului de profil Electrica Furnizare, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romanii vor cumpara online de 40 milioane euro in Vinerea Neagra, estimeaza procesatorul Pay U

Furnizorul de solutii e-commerce PayU Romania estimeaza ca anul acesta, peste 400. 000 de romani vor cumpara de Black Friday produse din magazinele online, iar valoarea totala va fi de circa 40 milioane euro, se arata intr-un comuniocat de presa. Vinerea Neagra nu va fi pe 29 noiembrie precum in SUA, ci cu o saptamana mai devreme. Printre marii retaileri care au pregatit oferte speciale de Black Friday se numara: Carrefour, Domo, eMAG, F64 si PC Garage.

Loto 6/49: Report de peste 1,5 milioane euro

Duminica, 17 noiembrie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La jocul Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 6,8 milioane lei peste 1,5 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivit Mediafax.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,5 milioane euro. Ce numere au fost extrase

Duminica, 17 noiembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La jocul Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de peste 6,8 milioane lei peste 1,5 milioane euro), informeaza Loteria Romana, potrivit Mediafax.

Viata lui Raspberry Pi, la un nou succes: primele doua milioane de unitati vandute

Raspberry Pi, minicomputerul folosit de tot felul de ingineri sau studenti pentru proiecte simple, de la roboti la sisteme automatizate, a ajuns sa fie vandut in doua milioane de unitati de la lansare pana acum. Minicomputerul a pornit la drum in februarie 2012.

Judetele in care au fost infiintate doua ferme vegetale, cu investitie de 5 milioane euro in utilaje agricole

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, a infiintat doua noi ferme vegetale, la Ciuguzel in judetul Alba si la Samboleni in judetul Cluj, si a investit 5 milioane de euro pentru achizitionarea de utilaje agricole, a anuntat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )