Libnet.ro
UNICEF

23:00

Argentina a devenit a cincea tara din lume cu peste 1 milion de cazuri Covid

Hotnews Hotnews,
 Argentina a devenit a cincea tara din lume cu peste 1 milion de cazuri Covid

Argentina a devenit a cincea tara din lume care a depasit pragul de 1 milion de cazuri Covid, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana. Acolo se duc banii nostri

In pofida unei pandemii care a devastat economia mondiala, niciodata nu a fost creata atata bogatie in China ca in anul 2020, indica un clasament anual, conform caruia numarul de miliardari chinezi a crescut din nou in acest an, anunta AFP. Singura tara din lume care produce 5 miliardari pe saptamana Astfel, raportul Hurun care .

Coronavirus in lume: Bilantul global a depasit pragul de 40,6 milioane de cazuri Argentina a urcat pe locul cinci in topul tarilor afectate

Bilantul global al cazurilor de Covid-19 a ajuns marti la 40. 780, din care 1. 127 sunt decese si 30. 708 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe worlodmeters. info. Tot mai multe state europene revin la masurile dure de carantina, in timp ce Argentina, o natiune de doar 45 de milioane de locuitori, a devenit a cincea tara din lume care depaseste un milion de imbolnaviri, intrand astfel in rand cu SUA, India, Brazilia si Rusia. 45: Purtarea mastilor in spatiile publice deschise devine obligatorie in Bulgaria19. 00: Guvernul italian a apelat la influenceri pentru a promova purtarea mastilor de protectie18. 35: Italia: Lombardia si regiunea Campania se pregatesc de carantina nocturna15. 15 Belgia ar putea reveni la carantina generala.

Marea catastrofa din lume nu este coronavirus. Din alt motiv au murit peste 5 milioane de oameni in 2020: cu ce ne confruntam

Pandemia de COVID-19 perturba lumea asa cum o stiam noi. Cu un impact grav asupra vietilor umane si a activitatilor economice. Raspandirea la nivel mondial ameninta sa afecteze milioane de oameni. Oameni deja vulnerabili din cauza insecuritatii alimentare. Dar si din cauza malnutritiei si a efectelor conflictelor si a altor dezastre. Marea catastrofa din lume .

Coronavirus: Irlanda instituie restrictii pentru intreaga populatie, o premiera pentru o tara din UE

Irlanda va fi prima tara din UE care va institui restrictii pentru intreaga populatie incepand din noaptea de miercuri spre joi, masuri luate in contextul pandemiei de COVID -19, a anuntat luni premierul Micheal Martin, relateaza AFP, citata de Agerpres. Masurile vor intra in vigoare miercuri la miezul noptii 23. 00 GMT) timp de sase saptamani, a precizat premierul intr-o alocutiune televizata, subliniind in acelasi timp ca scolile vor ramane deschise. Toate activitatile comerciale neesentiale se vor inchide si barurile si restaurantele vor servi doar alimente la pachet, a mentionat seful guvernului. Cerem tuturor celor din tara sa ramana acasa, a adaugat Micheal Martin.

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )