Libnet.ro
UNICEF

08:45

Armata intervine cu 300 de soldati si 35 de masini speciale pentru salvarea unor oameni ...

România Liberă România Liberă,
Armata intervine cu 300 de soldati si 35 de masini speciale pentru salvarea unor oameni ...

Militarii intervin azi pe diverse tronsoane ale autostrazilor A1 si A2, dar si pe drumuri judetene si nationale, in judetele Valcea, Buzau, Prahova si Braila, iar in prezent participa la mai multe interven64258;ii, intre care oi una pentru evacuarea unei gravide in localitatea buzoiana Robeasca, anunta Mediafax. Conform MApN, aproape 300 de militari ai Ministerului Apararii Na64258;ionale, cu 35 de mijloace tehnice, au executat, in ultimele 24 de ore, 14 misiuni de . continuă pe România Liberă

Armata intervine in Valcea, Arges si A1 pentru deszapezirea masinilor blocate

MApN a decis sa intervina in Arges si Valcea pentu ca s-au creat conditii deosebite din cauza vremii nefavorabile, relateazaB1 TV. Aproximativ 40 de militari, cu trei transportoare amfibii blindate si .

Armata intervine in Prahova: Patru localitati sunt izolate

Armata intervine, duminica, in judetul Prahova, unde patru localitati sunt izolate si peste 7. 000 de oameni au ramas fara curent electric, relateazaB1 TV. MApN a trimis in acest judet mai multe TABu-ri.

Armata intervine pe A1. Peste 4.000 de soldati sunt pregatiti sa intervina in alte cazuri ...

Militari din structurile Ministerului Apararii Nationale actioneaza sambata, 25 ianuarie, la doua interventii in judetele Arges si Valcea pentru a debloca caile de circulatie si a sprijini populatia afectata de ninsori si viscol, se arata intr-un comunicat al Politiei. Cele doua misiuni sunt realizate la solicitarea autoritatilor locale. Aproximativ 40 de militari, cu trei transportoare amfibii blindate si doua autocamioane cu tractiune integrala actioneaza pentru deblocarea autostrazii A1, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )