Libnet.ro
UNICEF

14:15

Armata intervine pe A1. Peste 4.000 de soldati sunt pregatiti sa intervina in alte cazuri ...

România Liberă România Liberă,
Armata intervine pe A1. Peste 4.000 de soldati sunt pregatiti sa intervina in alte cazuri ...

Militari din structurile Ministerului Apararii Nationale actioneaza sambata, 25 ianuarie, la doua interventii in judetele Arges si Valcea pentru a debloca caile de circulatie si a sprijini populatia afectata de ninsori si viscol, se arata intr-un comunicat al Politiei. Cele doua misiuni sunt realizate la solicitarea autoritatilor locale. Aproximativ 40 de militari, cu trei transportoare amfibii blindate si doua autocamioane cu tractiune integrala actioneaza pentru deblocarea autostrazii A1, . continuă pe România Liberă

UPDATE. Militarii duc provizii pe A1 si A2. Peste 4. ...

Peste 40 de militari, cu patru autocamioane, de la Divizia 2 Infanterie Buzau, vor fi redislocati la ISU Ramnicu Sarat pentru a interveni in cazul unor situatii de urgenta. Ei sunt pregatiti pentru a interveni in aceasta noapte pe anumite portiuni cu dificultate cuprinse intre Buzau si Rm. Sarat. Maine, acestia se vor deplasa spre Focsani, pentru a interveni in caz de nevoie, informeaza MAPN. Doua coloane de masini, formate fiecare din peste 50 de militari si sapte autospeciale, .

UPDATE. Militarii duc provizii pe Aa1 si A2. Peste 4. ...

Doua coloane de masini, formate fiecare din peste 50 de militari si sapte autospeciale, vor pleca pe autostrazile A1 si A2 pentru a transporta alimente, ceai cald, paturi persoanelor aflate in dificultate, informeaza MAPN . In acest moment, peste 30 de militari si trei autocamioane actioneaza in zona localitatii Lehliu Gara pentru deblocarea autostrazii A2. Cele doua detasamente fac parte din Brigada 1 Mecanizata Bucuresti. Continua si interventiile din judetele Arges si Valcea, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )