Libnet.ro
UNICEF

05:00

Armata israeliana ar putea convoca 75.000 de rezervisti pentru operatiunile din Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Armata israeliana ar putea convoca 75.000 de rezervisti pentru operatiunile din Fasia Gaza

Secretarul Guvernului Israelului a initiat consultari cu principalii ministri pentru a obtine aprobarea acestora in vederea mobilizarii a 75. 000 de rezervisti care sa participe la operatiunile din Fasia Gaza,. continuă pe Antena3

Armata israeliana anunta inceperea unei operatiuni militare in Fasia Gaza

Armata israeliana a anuntat ca eliminarea in cursul unui raid, miercuri, a sefului operatiunilor militare Hamas, Ahmad Jabbari, reprezinta inceputul unei operatiuni militare impotriva unor grupari armate din Fasia Gaza, relateaza AFP.

Armata israeliana anunta iNCEPEREA UNEI OPERATIUNI MILITARE in Fasia Gaza.

Armata israeliana a anuntat ca eliminarea in cursul unui raid, miercuri, a sefului operatiunilor militare Hamas, Ahmad Jabbari, reprezinta inceputul unei operatiuni militare impotriva unor grupari armate din Fasia Gaza, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In urma unor tiruri de rachete, lansate in ultimele zile impotriva Israelului, sefului Statului Major a hotarat sa autorizeze o operatiune impotriva organizatiilor teroriste din Fasia) Gaza, si anume) Hamas, Jihadul Islamic, dar si alte .

Fasia Gaza, bombardata in aceste momente de armata israeliana. Netanyahu: Hamas nu respecta armistitiul. Doi oameni, ucisi

Aviatia israeliana a atacat din nou, vineri dimineata, in Fasia Gaza, lovind chiar orasul Gaza, informeaza Ministerul de Interne al Hamas. Doi palestinieni au fost ucisi in timpul unui raid israelian in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )