Libnet.ro
UNICEF

14:00

Arme nucleare americane stocate la baza Incirlik din Turcia, risca sa cada in mainile teroristilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arme nucleare americane stocate la baza Incirlik din Turcia, risca sa cada in mainile teroristilor

Zeci de arme nucleare americane stocate la baza aeriana Incirlik din Turcia, nu departe de frontiera cu Siria, risca sa cada in mainile teroristilor sau a altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Raport: Zeci de arme nucleare americane, stocate in Turcia: Din punctul de vedere al securitatii, inseamna sa joci la ruleta ruseasca

Aproximativ 50 de arme nucleare americane, stocate la baza aeriana Incirlik din Turcia, nu departe de frontiera cu Siria, ar putea sa cada in mainile teroristilor sau a altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni.

Puciul esuat genereaza temeri cu privire la armele nucleare americane stocate in Turcia

Zeci de arme nucleare americane stocate in baza aeriana de la Incirlik, in Turcia, nu departe de frontiera cu Siria, risca sa cada in mana teroristilor sau altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni.

Raport: Zeci de arme nucleare americane risca sa ajunga in mainile teroristilor sau altor forte ostile (VIDEO)

Zeci de arme nucleare americane, stocate la baza aeriana de la Incirlik din Turcia, nu departe de granita siriana, risca sa ajunga in mainile teroristilor sau altor forte ostile,.

Un think-tank american pune in discutie siguranta armelor nucleare stocate la baza din Incirlik, in Turcia: Seamana cu a juca ruleta ruseasca

Zeci de arme nucleare americane stocate in baza aeriana Incirlik din Turcia, nu departe de granita siriana, risca sa cada in manile teroristilor sau altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni si citat de AFP.

Statul Islamic ar putea obtine zeci de arme nucleare

Zeci de focoase nucleare americane risca sa cada in mainile gruparii Statul Islamic, avertizeaza Stimson Center, un think tank ce promoveaza pacea. SUA are depozitate zeci de focoase la o baza.

Parchetul din Turcia cere 1900 de ani de inchisoare plus doua condamnari pe VIATA pentru imamul Gulen

Parchetul din Turcia a cerut doua pedepse cu inchisoare pe viata si o pedeapsa suplimentara de 1. 900 de ani de detentie impotriva imamului Fethullah Gulen.

Perchezitii la 44 de companii din Turcia. 120 de persoane, vizate de mandate de arestare

44 de raiduri au loc, marti, la sediile unor companii din Istanbul. Totodata, pe numele a 120 de persoane din conducerea firmelor au fost emise mandate de arestare, in cadrul anchetei privind lovitura de stat esuata din Turcia, care a avut loc in 15 iulie.

Moscova a trimis bombardiere la o baza militara din Iran

Rusia mobilizeaza mai multe bombardiere Tupolev-22 la o baza aeriana din Iran. Acestea vor fi folosite pentru raiduri aeriene asupra unor puncte strategice din Siria, informeaza Reuters. Interventia militara.

Lovitura de stat esuata din Turcia va fi transpusa intr-un film

Lovitura de stat esuata care a avut loc in Turcia, in 15 iulie, va fi subiectul unui film similar celor care il au in centru pe renumitul James Bond, a anuntat, marti, firma de productie Pana Film.

Rusia sustine ca presedintele Erdogan a fost avertizat direct de catre PUTIN despre tentativa de lovitura de stat din Turcia

Presedintele Erdogan ar fi fost avertizat personal de catre Vladimir Putin despre lovitura de stat care se pregatea in Turcia, informeaza agentia de presa iraniana Fars News care citeaza surse din Rusia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )