Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova a trimis bombardiere la o baza militara din Iran

B1 B1,
Moscova a trimis bombardiere la o baza militara din Iran

Rusia mobilizeaza mai multe bombardiere Tupolev-22 la o baza aeriana din Iran. Acestea vor fi folosite pentru raiduri aeriene asupra unor puncte strategice din Siria, informeaza Reuters. Interventia militara. continuă pe B1

Premiera istorica. Rusia bombardeaza pozitii jihadiste din Siria de la baza aeriana din Iran

Avioane de lupta ruse au decolat de la baza aeriana din Hamadan, din vestul Iranului, pentru a lansa atacuri aeriene in Siria, vizandu-i pe militantii din regiunea Alep, aceasta fiind pentru prima data.

Rusia ataca aerian pentru prima data jihadisti in Siria decoland din Iran

Bombardiere si avioane militare ruse au efectuat, in premiera, raiduri in Siria dupa ce au decolat de la o baza aeriana din Iran, anunta Ministerul rus al Apararii. Avioane militare ruse de tip Tupolev-22M3 si Suhoi-34 au decolat de la baza aeriana iraniana Hamadan, precizeaza France Presse, preluata de News. ro.

Rusia a folosit o baza din Iran pentru a bombarda militanti in Siria

Avioane de razboi rusesti au decolat astazi de la o baza aeriana din provincia Hamadan din vestul Iranului si au efectuat un atac aerian impotriva militantilor din regiunile siriene Alep, Deir al-Zour si Idlib, a declarat ca Ministerul rus al Apararii, citat de DPA.

Serviciul de informatii al armatei ucrainene: Rusia vrea sa transforme intreaga Crimee intr-o baza militara

Rusia ar urmari sa transforme Crimeea intr-o baza militara, astfel ca desfasoara noi sisteme de armament si tehnica militara in regiunea ocupata, potrivit purtatorului de cuvant al Directiei principale de informatii a armatei ucrainene, Vadimi Skibitki.

VIDEO. Baza iraniana, folosita de Rusia pentru a lansa raiduri impotriva jihadistilor din Siria

Avioane de lupta ruse au decolat, marti, de la baza aeriana din Hamadan, situata in vestul Iranului, pentru a lansa atacuri aeriene impotriva jihadistilor din regiunea siriana ALep. DPA noteaza ca este prima data cand aviatia rusa foloseste o baza iraniana pentru a lansa raiduri in Siria.

Arme nucleare americane stocate la baza Incirlik din Turcia, risca sa cada in mainile teroristilor

Zeci de arme nucleare americane stocate la baza aeriana Incirlik din Turcia, nu departe de frontiera cu Siria, risca sa cada in mainile teroristilor sau a altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )