Libnet.ro
UNICEF

17:30

Armistitiu intre Ucraina si separatistii prorusi, pentru perioada sarbatorilor de iarna

România Liberă România Liberă,
Armistitiu intre Ucraina si separatistii prorusi, pentru perioada sarbatorilor de iarna

Ucraina si separatistii prorusi au incheiat un armistitiu pentru perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, care a intrat in vigoare la miezul noptii de marti spre miercuri. continuă pe România Liberă

Combinatii de fructe pentru sucuri: cum asociem in mod corect ingredientele revitalizante pentru organism, in perioada Sarbatorilor

Combinatii de fructe pentru sucuri. in perioada sarbatorilor, dupa toate alimentele bogate in grasimi si proteine, sucurile de fructe pot fi revitalizante pentru organism. Chiar daca fructele si legumele sunt oricum o optiune alimentara sanatoasa, consumate in sucuri, in combinatii atent alese, acestea pot fi mult mai hranitoare.

Petre Toba: 37.000 de politisti, jandarmi, pompieri, mobilizati in perioada sarbatorilor

Aproximativ 37. 000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri, personal SMURD vor fi mobilizati in perioada Sarbatorilor, a anuntat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, precizand ca zilnic vor fi gata de interventie 293 echipaje SMURD si peste 750 echipaje de ambulanta.

Cum se colecteaza deseurile menajere din Sectorul 1 in perioada Sarbatorilor de Iarna

Programul de colectare selectiva a deseurilor menajere de la populatie se va derula normal in perioada Sarbatorilor de Iarna 24 decembrie 2015 4 ianuarie 2016), cu exceptia zilelor de 25 decembrie si 1 ianuarie, cand nu se lucreaza. in zilele de 24 si 31 decembrie, Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1, va colecta deseurile si pentru zilele libere.

Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

Ne aflam intr-o perioada a exceselor culinare si pentru a ne bucura sanatosi de magia Craciunului, medicii ne recomanda sa mancam si sa bem inteligent, cu masura. Cateva sugestii pentru cititorii Romania Libera de la medicul de familie Rodica Sava, care ne prezinta si cele mai comune probleme medicale din aceasta perioada.

Programul transportului in comun din Ploiesti in perioada sarbatorilor

In perioada Craciunului si a Revelionului, transportul in comun din Ploiesti se va desfasura dupa program special, cursele fiind reduse ca frecventa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )