Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

România Liberă România Liberă,
Cele mai comune probleme medicale in perioada Sarbatorilor

Ne aflam intr-o perioada a exceselor culinare si pentru a ne bucura sanatosi de magia Craciunului, medicii ne recomanda sa mancam si sa bem inteligent, cu masura. Cateva sugestii pentru cititorii Romania Libera de la medicul de familie Rodica Sava, care ne prezinta si cele mai comune probleme medicale din aceasta perioada. continuă pe România Liberă

Cosul de Craciun: Care sunt retailerii cu cele mai mici preturi in perioada sarbatorilor

Reducerea TVA la alimente din aceasta vara se cunoaste si in valoarea cosului de Craciun, pretul acestuia fiind in prezent cu aproape 11% mai mic decat in iarna anului 2014, potrivit calculelor Wall-Street. ro. Cititi in slide-urile urmatoare care sunt.

Care sunt cele mai periculoase zone din Gorj in timpul sarbatorilor de iarna

Inspectoratul de Politie al Judetului IPJ) Gorj a intocmit o lista cu zonele cele mai periculoase in perioada sarbatorilor de iarna, unde se inregistreaza cele mai multe infractiuni.

Combinatii de fructe pentru sucuri: cum asociem in mod corect ingredientele revitalizante pentru organism, in perioada Sarbatorilor

Combinatii de fructe pentru sucuri. in perioada sarbatorilor, dupa toate alimentele bogate in grasimi si proteine, sucurile de fructe pot fi revitalizante pentru organism. Chiar daca fructele si legumele sunt oricum o optiune alimentara sanatoasa, consumate in sucuri, in combinatii atent alese, acestea pot fi mult mai hranitoare.

Petre Toba: 37.000 de politisti, jandarmi, pompieri, mobilizati in perioada sarbatorilor

Aproximativ 37. 000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri, personal SMURD vor fi mobilizati in perioada Sarbatorilor, a anuntat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, precizand ca zilnic vor fi gata de interventie 293 echipaje SMURD si peste 750 echipaje de ambulanta.

Armistitiu intre Ucraina si separatistii prorusi, pentru perioada sarbatorilor de iarna

Ucraina si separatistii prorusi au incheiat un armistitiu pentru perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, care a intrat in vigoare la miezul noptii de marti spre miercuri.

Cum se colecteaza deseurile menajere din Sectorul 1 in perioada Sarbatorilor de Iarna

Programul de colectare selectiva a deseurilor menajere de la populatie se va derula normal in perioada Sarbatorilor de Iarna 24 decembrie 2015 4 ianuarie 2016), cu exceptia zilelor de 25 decembrie si 1 ianuarie, cand nu se lucreaza. in zilele de 24 si 31 decembrie, Compania Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1, va colecta deseurile si pentru zilele libere.

Cele mai bune smartphone-uri din 2015

Daca iti doresti sa cumperi, de Craciun, un nou telefon mobil inteligent, poate te va ajuta urmatorul clasament in a lua cea mai buna decizie. Iata cele mai bune smartphone-uri din 2015.

Cele mai cautate personalitati pe Google in 2015: Florin Salam, Messi si Kim Kardashian

Acum putin timp, scriam despre cele mai cautate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv si redactia Charlie Hebdo, Dacian Ciolos: acestea sunt doar cateva dintre cele mai populare cautari. Totusi, se pare ca lipseste cineva. Cei de la Time au publicat un top al celor mai cautate personalitati de pe [].

Mesaje de Craciun: cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisa se supraaglomereaza in aceste zile, casuta de mesaje de pe adresa personala sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe retelele de socializare abunda poze dintre cele mai diverse cu urari si imagini de sezon.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )