Libnet.ro
UNICEF

23:30

Arnold Schwarzenegger, pentru prima data intr-un serial de televiziune

Adevărul Adevărul,
Arnold Schwarzenegger, pentru prima data intr-un serial de televiziune

Arnold Schwarzenegger va fi protagonistul si producatorul executiv al unui serial de spionaj pregatit de Skydance Television, informeaza Variety. continuă pe Adevărul

Pentru prima data, Google a creat o simulare cuantica a unei reactii chimice

Cercetatorii Google au folosit pentru prima data un computer cuantic pentru a simula o reactie chimica. Reactia este una simpla, dar aceasta marcheaza un pas important catre gasirea unei.

Arnold Schwarzenegger i-a uimit pe americani. Decizia total neasteptata pe care a luat-o in SUA

Arnold Schwarzenegger, decizie uimitoare pentru fanii sai! Cei care il adora pe cunoscutul star sunt in extaz. Acesta vine din spate cu un debut spectaculos. Arnold Schwarzenegger, anunt neasteptat. Ce va face actorul? in varsta de 73 de ani, cunoscutul star nu are de gand sa renunte la ceea ce l-a facut cunoscut, asa ca .

VIDEO Cum isi incepe Arnold Schwarzenegger saptamana - Ce face actorul de 73 de ani in sala de fitness

Arnold Schwarzenegger le-a aratat fanilor cum se incepe o noua saptamana si cum se simte motivatia unei zile de luni la varsta de 73 de ani. Actorul a postat un filmulet cu unul dintre exercitiile sale favorite din sala de fitness.

Ed Sheeran a devenit tata pentru prima oara. Ce nume total neobisnuit a ales cuplul pentru fetita lor (FOTO)

Artistul Ed Sheeran tocmai a anuntat ca a devenit tata pentru prima oara. Sotia lui a nascut o fetita perfect sanatoasa. Cantaretul a dat vestea pe contul personal de Instagram, in urma cu putin timp, c.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI IAR Brasov raporteaza un profit de 15,4 milioane lei, in scadere cu 57%

Cifra de afaceri de 158 milioane lei, peste jumatate provenind din vanzarea pieselor de schimb si reparatii de echipamente pentru elicoptere Puma si Alouette IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 15,4 milioane de lei, cu 57,2% sub cel aferent primelor sase luni ale lui 2019, in contextul diminuarii veniturilor din exploatare cu 30%, la 148,02 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3864 seconds )