Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce arogante facea Nicolae Ceausescu, pe vremea comunismului. Un avion MIG, trimis dupa pepene galben

Playtech Playtech,
Ce arogante facea Nicolae Ceausescu, pe vremea comunismului. Un avion MIG, trimis dupa pepene galben

Dictatorul Nicolae Ceausescu a fost unul din cei care au facut Romania cunoscuta in perioada in care a fost la putere. Tovarasul facea des vizite altori lideri atat comunisti, cat si democrati. Unele din ele au ramas in istorie cu o urma de amuzament, mai ales dupa ce s-a zvonit ca acesta a trimis un . continuă pe Playtech

Cum au ramas bucurestenii fara scari rulante la metrou, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Gafa de proportii

Nicolae Ceausescu le-a oferit romanilor o viata grea, dar a si adus cateva lucruri reusite tarii. Printre putinele lucruri bune pe care le-a facut se numara transportul sub pamant. Din nefericire, o gafa de proportii a liderului comunist i-a lasat pe bucuresteni fara scari rulante unde era cea mai mare nevoie. Bucurestenii au ramas fara .

Actiunile diasporei romanesti l-au enervat pe Nicolae Ceausescu (iunie noiembrie 1989)

Saptamana viitoare se vor implini 30 de ani de la ultima realegere a lui Nicolae Ceausescu in functia de secretar general al Partidului Comunist Roman. Unul dintre sabloanele propagandistice folosite atunci incepea cu sintagma stransi uniti in jurul conducatorului iubit, iar in continuare nu era uitata Elena Ceausescu academician doctor inginer, femeie, om politic, mama devotata s. a. m. d. evident, fara calificativul adevarat: impostoare). La sedintele rituale ale Congresului al XIV-lea al P. 20-24 noiembrie 1989) nu a indraznit absolut nimeni sa critice in mod public aberantul si sinistrul cult al personalitatii.

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )