Libnet.ro
UNICEF

08:30

Arta cu iPhone: cele mai bune poze facute cu telefonul si cum poti sa obtii asa ceva

Adevărul Adevărul,
Arta cu iPhone: cele mai bune poze facute cu telefonul si cum poti sa obtii asa ceva

Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu iPhone sau iPad a ajuns la a noua editie. Iata cum poti invata sa faci unele aproape la fel de bune. continuă pe Adevărul

Arta cu telefonul: cele mai reusite poze facute cu iPhone-ul in 2016

Probabil ca si tu cunosti oameni care spun ca nu ai cum sa ridici fotografia la rang de arta cu un simplu telefon. Ei bine, fotografiile de mai joscontrazic aceasta viziune. Nu sunt realizate cu vreun aparat sofisticat, ci cu terminale Apple, despre care stim deja ca au camere foto excelente. Fie ca esti sau [].

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

Cele mai bune clatite umplute cu carne

Un aperitiv perfect care transforma o banala clatita intr-una speciala! Aceste clatite umplute cu carne, pot avea si cu legume sotate. Cele mai indicate sunt: ceapa, morcovi, dovlecei, ciuperci, vinete, 1-2 catei de usturoi si verdeata dupa gust.

Cele mai bune laptopuri cu Windows pe care le poti gasi pe piata

Dispozitivele de mai jos sunt preferatele noastre din gama de laptopuri cu Windows. Desi au avut parte de o concurenta puternica din partea Chromebook-urilor si Mac-urilor in ultimii ani, laptopurile cu Windows inca sunt preferate de milioane de utilizatori din toata lumea. Iar cand vine vorba de popularitatea acestora, unul dintre factorii cei mai importanti [].

Cinci elevi au obtinut note de 10 la examenul de Bacalaureat in Maramures. Vezi care sunt cele mai bune licee din judet

Cinci elevi au obtinut note de 10 in judetul Maramures, la examenul de Bacalaureat 2016. Doi sunt de la Sighetu Marmatiei si trei din Baia Mare. Doua licee au avut promvabilitate de 100%, iar pe judet, procentul de promovabilitate a fost de peste 66%.

Cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc. De care trebuie sa va feriti

Ministerul sanatatii a publicat lista plajelor din Romania in functie de calitatea managementului si a apei in ultimele patru sezoane, respectiv 2012 2015. Conform ministerului, citat.

Cele mai bune alimente pentru creier

Alimentatia echilibrata asigura elementele nutritive esentiale pentru a avea energie, dar si pentru sanatatea creierului. Descopera care sunt alimentele pe care le poti manca pe tot parcursul zilei, astfel incat sa ai un creier sanatos!.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Ungaria, Austria si Romania au avut cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor in primul trimestru

Ungaria, Austria si Romania au inregistrat in primul trimestru cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor din Uniunea Europeana, fata de trimestrul precedent, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )