Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

ADPM ADPM,
Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare. continuă pe ADPM

Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

La prima vedere, punctele din imaginea de mai sus iti dau impresia ca se misca. in fiecare azi afli cate ceva nou. De exemplu, eu am aflat astazi ca exista un concurs in urma caruia este stabilita cea mai buna iluzie a anului. O cautare rapida pe Google si vei afla ca respectivul concurs a [].

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

FOTO + VIDEO: Sonda spatiala Juno ar putea scoate la lumina cele mai mari secrete ale planetei Jupiter

Statia spatiala Juno a intrat, luni, pe orbita planetei Jupiter. Cu acest prilej, NASA a postat, pe Facebook, mai multe fotografii.

De ce a vrut Uber sa stii cele mai bune destinatii din Bucuresti afli in weekend

In urma cu cateva saptamani, Uber a comunicat lista celor mai populare 25 de destinatii. Acum, impreuna cu acestea, ofera discount la deplasarile catre ele.

Cele mai bune ceaiuri pentru zilele caniculare:recomandarile specialistilor

Zilele caniculare ne fac sa transpiram mai mult si, in acest fel, sa pierdem mai multa apa. Specialistii ne recomanda ca, pentru o hidratare cat mai buna a organismului, sa consumam apa plata sau chiar si apa minerala, tocmai pentru a reface stocul de minerale. Si ceaiul ne ajuta la hidratare.

7 sfaturi pentru cele mai reusite fotografii de vacanta

Pentru ca fotografia merge mana in mana cu calatoriile si vacanta, ti-am pregatit alaturi de prietenii de la F64 un scurt ghid foto de vacanta, de la echipament la sfaturi utile, pentru amintiri de neuitat si de pastrat.

Cele mai bune si cele mai rele sotii, in functie de zodie: femeia care stie sa-si conduca barbatul spre succes si cea care are pretentii exagerate

In spatele oricarui barbat de succes este intotdeaua o femeie puternica. in multe cazuri, un barbat nu ar putea obtine de unul singur aceleasi succese de care are parte alaturi de femeia potrivita. in functie de semnul zodiacal sub care este nascuta o femeie, poti afla daca partenera ta are calitatile unei sotii alaturi de care iti vei dori sa ramai o viata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )