Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc. De care trebuie sa va feriti

Antena3 Antena3,
Cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc. De care trebuie sa va feriti

Ministerul sanatatii a publicat lista plajelor din Romania in functie de calitatea managementului si a apei in ultimele patru sezoane, respectiv 2012 2015. Conform ministerului, citat. continuă pe Antena3

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Cele mai bune clatite umplute cu carne

Un aperitiv perfect care transforma o banala clatita intr-una speciala! Aceste clatite umplute cu carne, pot avea si cu legume sotate. Cele mai indicate sunt: ceapa, morcovi, dovlecei, ciuperci, vinete, 1-2 catei de usturoi si verdeata dupa gust.

Cele mai bune alimente pentru creier

Alimentatia echilibrata asigura elementele nutritive esentiale pentru a avea energie, dar si pentru sanatatea creierului. Descopera care sunt alimentele pe care le poti manca pe tot parcursul zilei, astfel incat sa ai un creier sanatos!.

Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

La prima vedere, punctele din imaginea de mai sus iti dau impresia ca se misca. in fiecare azi afli cate ceva nou. De exemplu, eu am aflat astazi ca exista un concurs in urma caruia este stabilita cea mai buna iluzie a anului. O cautare rapida pe Google si vei afla ca respectivul concurs a [].

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

An excelent pentru litoralul romanesc: Turismul a crescut cu 50 la suta% in aceasta vara

Vanzarile de pachete turistice pe litoralul romanesc prezinta in prima parte a sezonului o crestere de aproximativ 50% comparativ cu anul trecut, cele mai cautate hoteluri fiind cele de trei si.

Litoralul romanesc, atacat de dive: Rivala Madalinei Ghenea se consoleaza la Mamaia (VIDEO, FOTO)

Divele din Romania au atacat litoralul romanesc. Daca unele au venit insotite, altele au ajuns doar ca sa uite de fostii iubiti. Asa este cazul designerului Madalina Dorobantu, care a devenit.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )