Libnet.ro
UNICEF

01:05

Artistii Operei Nationale Romane, in turneu in China

România Liberă România Liberă,
Artistii Operei Nationale Romane, in turneu in China

Artistii Operei Nationale Romane din Cluj vor avea un turneu exceptional in China, in aceasta toamna. Oficialii responsabili cu activitatile culturale din regiunea Shanghai vor plati pentru 13 spectacole de balet si pentru sapte gale de opera. continuă pe România Liberă

Zidul Bisericii Romano - Catolice din Cluj - Napoca a fost VANDALIZAT

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat.

Inima comunitatii protestante din Cluj a fost restaurata

Lucrarile de restaurare a celei mai mari biserici gotice de tip nava din sud-estul Europei sunt pe cale sa fie finalizate cu succes. Biserica Regelui Matia Corvin, azi Biserica Reformata Centrala din Cluj va fi sfintita in data de 16 august, de catre episcopul reformat al Ardealului, Bela Kato. La ceremonie si-au confirmat prezenta fostul premier al Romaniei, primarul Clujului, Emil Boc, si ministrul ungar pentru Resurse Umane, Zoltan Balog.

Comorile create de dinastia Umling, expuse la Muzeul Etnografic din Cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei va gazdui, din data de 19 august, o expozitie inedita. Este vorba de 20 de casete pictate, create de mesterii din dinastia artizanilor Umling. Aceste casete impodobeau odinioara tavanul Bisericii Reformate din satul clujean Vechea.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )