Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Hotnews Hotnews,
 Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Prim-ministrul slovac ofera un milion de euro oricui are informatii despre asasinarea jurnalistului de investigatie Jan Kuciak

Prim-ministrul slovac Robert Fico a oferit un milion de euro ca premiu pentru oricine aduce informatii despre asasinarea jurnalistului de investigatie Jan Kuciak, scrie BBC.

Politia slovaca a arestat cativa oameni de afaceri italieni dupa asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

Politia slovaca a anuntat, joi, ca a arestat cativa oameni de afaceri italieni citati in investigatia de coruptie la nivel inalt de catre jurnalistul Jan Kuciak, asasinat zilele trecute, si care ii suspecta de legaturi cu mafia.

Premierul slovac ofera un milion de euro oricui are informatii despre asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

Prim-ministrul slovac Robert Fico a oferit un milion de euro ca premiu pentru oricine aduce informatii despre asasinarea jurnalistului de investigatie Jan Kuciak, scrie BBC, citat de news. ro.

Un milion de euro recompesa pentru oricine poate da informatii despre asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

Prim-ministrul slovac Robert Fico a oferit un milion de euro ca premiu pentru oricine aduce informatii despre asasinarea jurnalistului de investigatie Jan Kuciak, scrie BBC.

Noi informatii in cazul jurnalistului slovac ucis in stil mafiot. Jan Kuciak lucra la o ancheta care ducea spre Ndrangheta

Cazul tanarului jurnalist de investigatie Jan Kuciak, care a fost gasit impuscat mortal in locuinta sa, alaturi de iubita lui, Martina Kusnirova, continua sa starneasca reactii puternice in Slovacia, mai ales in contextul in care politia suspecteaza ca dubla crima are legatura cu subiectele pe care le ancheta ziaristul.

Doi oficiali vizati in ancheta jurnalistului Jan Kuciak se autosuspenda din functii

Doi oficiali slovaci aproiati premierului Robert Fico, acuzati de legaturi cu crima organizata in ancheta jurnalistului de investigatii Jan Kuciak, asasinat, s-au autosuspendat din functii miercuri, scrie The Associated Press.

Slovacia: Doi oficiali vizati in ancheta jurnalistului Jan Kuciak s-au autosuspendat din functii

Doi oficiali slovaci aproiati premierului Robert Fico, acuzati de legaturi cu crima organizata in ancheta jurnalistului de investigatii Jan Kuciak, asasinat, s-au autosuspendat din functii miercuri, scrie agentia Associated Press.

Un million de euro pentru informatii despre ucigasii jurnalistului Jan Kuciak

Premierul slovac, Robert Fico, a anuntat ca Guvernul de la Bratislava ofera o recompensa in valoare .

Slovacia: Ministrul Culturii demisioneaza in urma asasinarii jurnalistului de investigatii Jan Kuciak

Ministrul slovac al Culturii si-a anuntat demisia in urma asasinarii unui jurnalist de investigatie si a partenerei acestuia, scrie agentia Associated Press, citata de News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )