Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asasinat: Boris Nemtov, un critic inversunat al lui Putin a fost impuscat mortal (VIDEO)

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Asasinat: Boris Nemtov, un critic inversunat al lui Putin a fost impuscat mortal (VIDEO)

Boris Nemtov, un critic vocal si important al lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal la Moscova. Boris Nemtov a fondat mai multe miscari de opozitie si a fost una dintre cele mai carismatice figuri ale politicii rusesti. continuă pe Wall-Street Ro

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari la locul unde a fost asasinat Boris Nemtov

Locuitorii din Moscova depun flori si lumanari pe un pod situat la cativa metri de Kremlin, locul unde a fost asasinat in noaptea de vineri spre sambata opozantul rus Boris Nemtov, relateaza Sputnik, in.

Cine a fost Boris Nemtov? Opozantul lui Vladimir Putin, impuscat la Moscova

Boris Nemtov, care a fost impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit.

Cine este Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat la Moscova. Uciderea celui mai inversunat critic rus al lui Vladimir Putin i-a socat pe liderii lumii

Liderul opozitiei ruse, asasinat. Boris Nemtov, care a fost impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit un critic inversunat al presedintelui Vladimir Putin, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax.

Biografia lui Nemtov, asasinat la Moscova: un reformator liberal, devenit critic inversunat al lui Vladimir Putin

Boris Nemtov, impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit un critic inversunat al presedintelui Vladimir Putin, relateaza BBC News Online preluat de mediafax. De profesie cercetator in domeniul nuclear, tatal a patru copii, Nemtov a fost si un activist ecologist. Boris Nemtov a fondat numeroase miscari de opozitie dupa ce a parasit Parlamentul rus in 2003 si a fost copresedintele Partidului Republican - Partidul Libertatii Poporului din 2012.

Acuzatiile formulate de Boris Nemtov impotriva lui Putin, in interviul acordat cu cateva ore inainte de moarte

Cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat, Boris Nemtov a oferit un interviu publicatiei Newsweek. in Rusia, exista un singur lider si un singur partid. Rusia devine o tara fascista, iar rusii sunt spalati pe creier de ideile grandomane nascute dintr-un fascism hibrid, spunea Boris despre situatia in care a ajuns tara sa din cauza nebuniei lui Vladimir Putin.

Boris Nemtov, in interviul acordat cu cateva ore inainte de moarte: Criza ruseasca este rezultatul nebuniei lui Putin

Cu doar cateva ore inainte de a fi asasinat, Boris Nemtov a oferit un interviu publicatiei Newsweek. in Rusia, exista un singur lider si un singur partid. Rusia devine o tara fascista, iar rusii sunt spalati pe creier de ideile grandomane nascute dintr-un fascism hibrid, spunea Boris despre situatia in care a ajuns tara sa din cauza nebuniei lui Vladimir Putin.

Politia a gasit masina folosita de asasinii lui Boris Nemtov (VIDEO)

Masina folosita de asasinii opozantului rus Boris Nemtov ar fi fost gasita de politie, sambata, a anuntat postul de televiziune REN TV, potrivit Mediafax. Vehiculul, o masina marca Lada Priora, a fost.

Cine este Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat la Moscova. Uciderea lui a socat liderii lumii

Boris Nemtov, care a fost impuscat mortal la Moscova la varsta de 55 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, a fost o figura carismatica a politicii ruse, un reformator liberator care s-a remarcat in timpul lui Boris Eltin si care a devenit un critic inversunat al presedintelui Vladimir Putin, relateaza BBC News Online.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

Viata lui Vladimir Putin, vazuta de Boris Nemtov, opozantul asasinat la comanda: Traieste ca un monarh din Golful Persic

Vladimir Putin detine 20 de vile, 4 iahturi si chiar un palat la Marea Neagra, sustinea Boris Nemtov, liderul opozitiei ruse asasinat in noaptea de vineri spre sambata, la comanda, dupa cum a afirmat chiar Putin. Viata lui Vladimir Putin a fost descrisa intr-o carte a lui Nemtov, Viata unui sclav la galere, in care se arata ca liderul de la Kremlin traieste ca un monarh din Golful Persic.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )