Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune

B1 B1,
Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune

Revista TV Guide a publicat un top al celor mai bine platiti actori de televiziune, pe primul loc situandu-se Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and. continuă pe B1

Cei mai bine platite staruri de televiziune! Afla cat castiga Ashton Kutcher pe un episod din Two and a Half Men

Unele staruri de televiziune castiga pentru doar un singur episod mai mult decat unii oameni reusesc sa castige in toata viata lor. Ashton Kutcher conduce in topul celor mai bine platiti actori dintr-un show de televiziune, acesta incasand o suma uriasa de bani pentru fiecare episod din Two and a Half Men. Continue reading .

Colegiul National B.P. Hasdeu, locul doi pe tara in topul celor mai bune licee din Romania

In 2013, Colegiul National B. Hasdeu din Buzau se afla pe locul doi intr-un top national al liceelor din Romania. Pe primul loc este Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti. Anul trecut, in acelasi clasament, cel mai prestigios colegiu buzoian s-a clasat pe locul 4.

Colegiul National B.P. Hasdeu, locul doi in topul celor mai bune licee din Romania

In 2013, Colegiul National B. Hasdeu din Buzau se afla pe locul doi intr-un top national al liceelor din Romania. Pe primul loc este Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti. Anul trecut, in acelasi clasament, cel mai prestigios colegiu buzoian s-a clasat pe locul 4.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit revistei TV Guide, citata de Mediafax. Kutcher, care isi.

Romania, pe primul loc in Europa in topul deceselor cauzate de cancerul mamar

In Romania, 25 de femei sunt diagnosticate cu cancer mamar in fiecare zi. Doua pierd lupta cu viata. Suntem pe primul loc in topul tarilor europene cu cea mai ridicata mortalitate provocata de cancerul la san, conform Antena 1 .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

ANALIZA: Afacerile celor mai mari 25 de constructori au crescut cu peste 30% in cei cinci ani de criza

Afacerile celor mai mari 25 de constructori din Romania s-au majorat cu 30% in cei cinci ani de criza, desi ultimii ani si-au pus cu certitudine amprenta asupra marilor nume din industrie.

Topul celor mai cautate hoteluri de pe litoral

Hotelurile Iaki si Malibu din Mamaia, Corsa din Mangalia sau Cocor din Neptun sunt printre cele mai cautate hoteluri din statiunile romanesti de la Marea Neagra, conform unui top alcatuit de Adevarul pe baza datelor furnizate de cea mai mare.

Ungaria, sursa celor mai multe importuri alimentare in tara noastra

Valoarea importurilor romanesti de alimente si animale vii din Ungaria este de trei ori mai mare decat cea a exporturilor in aceasta tara. Astfel, tara noastra a importat in 2012 de la vecini din vest produse din acest segment in valoare de 719,4 milioane de euro, in timp ce nivelul exporturilor a fost de doar 218,2 milioane de euro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )