Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai bine platite staruri de televiziune! Afla cat castiga Ashton Kutcher pe un episod din Two and a Half Men

ADPM ADPM,
Cei mai bine platite staruri de televiziune! Afla cat castiga Ashton Kutcher pe un episod din Two and a Half Men

Unele staruri de televiziune castiga pentru doar un singur episod mai mult decat unii oameni reusesc sa castige in toata viata lor. Ashton Kutcher conduce in topul celor mai bine platiti actori dintr-un show de televiziune, acesta incasand o suma uriasa de bani pentru fiecare episod din Two and a Half Men. Continue reading . continuă pe ADPM

Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune

Revista TV Guide a publicat un top al celor mai bine platiti actori de televiziune, pe primul loc situandu-se Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit revistei TV Guide, citata de Mediafax. Kutcher, care isi.

Cine sunt cei mai longevivi deputati din Parlament.

Bogdan Niculescu-Duvaz PSD), Marton Arpad si Kerekes Karoly UDMR) sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei, informeaza Mediafax. Cei trei au devenit deputati incepand cu anul 1990, adica se afla la al saptelea mandat de parlamentar, ceea ce inseamna ca nu au ratat niciodata alegerile parlamentare. Kerekes Karoly este deputat UDMR de Mures, Marton Arpad reprezinta judetul Covasna, iar Bogdan Niculescu-Duvaz este, la acest moment, deputat PSD de Arges. UDMR, partidul cu cei .

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Deputatii UDMR Duvaz, Arpad si Karoly, cei mai longevivi din Parlament

Bogdan Niculescu-Duvaz, Marton Arpad si Kerekes Karoly sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei. Iar daca vorbim de partide, UDMR are cei mai multi veterani in Camera Deputatilor. Legislativul.

Deputatii UDMR Duvaz, Arpad si Karoly, cei mai longevivi din Parlament (VIDEO)

Bogdan Niculescu-Duvaz, Marton Arpad si Kerekes Karoly sunt cei mai longevivi deputati din Parlamentul Romaniei. Iar daca vorbim de partide, UDMR are cei mai multi veterani in Camera Deputatilor. Legislativul.

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o .

Caru' cu Vedete: Momentul zero a venit, Roxana Vancea s-a dezgolit! Imagini fierbinti cu cei mai mari sani naturali din showbiz; Mihai Traistariu o comite iar! Ce spune despre testiculul sau; Iata cum arata sanii celei mai frumoase femei din lume!

Andreea Marin si iubitul ei turc si-au luat apartament de fite in Dorobanti! Afla detalii despre cuibusorul de nebunii. Desi oficial. Andreea Tonciu, tavalita prin nisip si aruncata in apele marii! Vedeta a injurat in ultimul hal. Andreea Tonciu a avut parte de clipe.

Paradox romanesc. Alocam cei mai putini bani pentru sanatate din Europa, dar avem mai ...

Doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare cetatean, investeste guvernul Romaniei in sistemul sanitar. Franta aloca de 10 ori mai mult Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sumele investite de stat in sistemul sanitar, arata un studiu al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Tara noastra aloca doar 500 de dolari pe an, pentru fiecare locuitori, in timp ce Bulgaria, de exemplu, investeste in sanatate 521 de dolari. Diferente sunt si mai mari cand vine vorba de .

Dr. Adrian Mina: Top 5 vedete cu cei mai frumosi dinti din Romania!

La initiativa Unica. ro, medicul stomatolog Adrian Mina de la DaVinci Dental Clinic a examinat zeci de fotografii cu vedetele noastre surprinse zambind in sedinte foto oficiale sau la evenimente si petreceri mondene. In urma studiului, medicul a realizat clasamentul celor cinci vedete cu cel mai frumos zambet din Romania. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3761 seconds )