Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza a alpinistilor de pe Everest a fost sever afectata

Antena3 Antena3,
Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza a alpinistilor de pe Everest a fost sever afectata

Tabara de baza a alpinistilor de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata in urma celor doua cutremure puternice, cu magnitudini de 7,9 si, respectiv, 6,7 grade, care s-au produs in dimineata. continuă pe Antena3

Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de pe Everest a fost sever afectata

Tabara de baza a alpinistilor de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata in urma celor doua cutremure puternice, cu magnitudini de 7,8 si, respectiv, 6,7 grade, care s-au produs in dimineata zilei de sambata, in muntii Himalaya, informeaza Asociatia Romana pentru Alpinism si Explorare, conform Agerpres.

Cutremurul din NepalUPDATE Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata. Nu avem informatii sigure despre doi alpinisti romani.

Nu avem informatii sigure despre ceilalti doi romani aflati in expeditii pe muntele Everest: Teofil Vlad - pe fata Nordica, Zsolt Torok si Justin Ionescu - pe fata Sudica, arata un comunicat de presa al Asociatiei Romana pentru Alpinism si Explorare. Alpinistul roman Teo Vlad a confirmat ca se afla in Tabara Avansata de pe fata Nordica a muntelui, in cadrul expeditiei Everest 2015 Expedition.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )