Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurul din NepalUPDATE Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata. Nu avem informatii sigure despre doi alpinisti romani.

Hotnews Hotnews,
 Cutremurul din NepalUPDATE Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata. Nu avem informatii sigure despre doi alpinisti romani.

Nu avem informatii sigure despre ceilalti doi romani aflati in expeditii pe muntele Everest: Teofil Vlad - pe fata Nordica, Zsolt Torok si Justin Ionescu - pe fata Sudica, arata un comunicat de presa al Asociatiei Romana pentru Alpinism si Explorare. Alpinistul roman Teo Vlad a confirmat ca se afla in Tabara Avansata de pe fata Nordica a muntelui, in cadrul expeditiei Everest 2015 Expedition. continuă pe Hotnews

Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de pe Everest a fost sever afectata

Tabara de baza a alpinistilor de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata in urma celor doua cutremure puternice, cu magnitudini de 7,8 si, respectiv, 6,7 grade, care s-au produs in dimineata zilei de sambata, in muntii Himalaya, informeaza Asociatia Romana pentru Alpinism si Explorare, conform Agerpres.

Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza a alpinistilor de pe Everest a fost sever afectata

Tabara de baza a alpinistilor de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata in urma celor doua cutremure puternice, cu magnitudini de 7,9 si, respectiv, 6,7 grade, care s-au produs in dimineata.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Cutremurul din Nepal Ministerul Afacerilor Externe: Continua demersurile pe langa autoritatile nepaleze pentru a vedea daca sunt victime de cetatenie romana

In urma producerii cutremurului cu magnitudinea de de 7,9 pe scara Richter din apropierea capitalei statului Nepal, Kathmandu, in dimineata zilei de 25 aprilie 2015, Ambasada Romaniei la New Delhi continua demersurile legale pe langa autoritatile competente nepaleze, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind posibila existenta printre victime, a unor persoane de cetatenie romana, respectiv pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani potential afectati, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Cutremurul din Nepal: MAE anunta ca misiunea diplomatica nu a primit nicio solicitare de sprijin consular de la cetateni romani din zona afectata

Ministerul roman al Afacerilor Externe informeaza, intr-un comunicat, ca Ambasada Romaniei la New Delhi a intreprins, in regim de urgenta, demersurile legale pe langa autoritatile competente nepaleze, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare privind posibila existenta, printre victime, a unor persoane de cetatenie romana, respectiv pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani potential afectati. MAE precizeaza ca Pana la acest moment misiunea diplomatica nu a primit nicio solicitare de sprijin consular din partea cetatenilor romani aflati in zona afectata si nici vreo confirmare oficiala referitoare la existenta vreunui cetatean roman, printre victime.

Cutremurul din Nepal O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest

O echipa a militara indiana a gasit 18 trupuri pe Everest sambata, a declarat un purtator de cuvant al armatei citat de Reuters. Cutremurul devastator din Nepal a declansat avalanse pe munte chiar la inceputul sezonului de ascensiuni.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

Care este situatia romanilor surprinsi de cutremurul din Himalaya! Un seism PUTERNIC s-a produs in Nepal

UPDATE 14:00 : Ministerul de Interne din Nepal a anuntat sambata ca peste 150 de persoane au murit in capitala tarii, Kathmandu, in urma seismului cu magnitudinea 7,9 produs in cursul diminetii. Din.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unei tinere din Republica Moldova, condamnata pentru trafic de etnobotanice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul unei tinere care a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru trafic de etonobotanice. in urma cu sase ani a venit in Romania cu visuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )