Libnet.ro
UNICEF

22:30

Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Adevărul Adevărul,
Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita. De aceea, nici nu este surprinzator ca vorbim despre o societate mult mai civilizata decat cea romaneasca, insa multe dintre aspectele evidentiate in acest articol sunt lucruri simple, care pot imbunatati calitatea vietii si in Romania. continuă pe Adevărul

13 aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este MULT mai civilizata decat Romania [FOTO-REPORTAJ]

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita . De aceea, nici nu este surprinzator.

Trei motive pentru care ar trebui sa mancati mai multe alimente picante

Stim ca ardeii iuti ofera aroma alimentelor, dar acestia au mai multe beneficii pentru sanatate. Noile cercetari arata ca acestia ar putea avea beneficii de combatere a tumorilor. Exista trei motive solide pentru care ar trebui sa luati in considerare adaugarea alimentelor picante in dieta.

Mircea Badea: Este sadism! Nu gasesc niciun motiv pentru care iti permiti sa torurezi oameni timp de 11 ore

Mircea Badea si Mihai Gadea au avut un dialog in cadrul editiei de astazi al emisiunii Sinteza Zilei, despre procesul in care fondatorul postului de televiziune Dan Voiculescu a fost tarat prin sali de.

RECORD de temperatura in Letonia. Este cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

Letonia a inregistrat luni cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, 37,8 grade Celsius, in orasul port Ventspils vest), anunta serviciile meteo, citate de AFP. Duminica, Letonia.

7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avantaje asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )