Libnet.ro
UNICEF

21:00

7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

România Liberă România Liberă,
7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avantaje asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific. continuă pe România Liberă

Sapte lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avanatj asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele7 lucruri pe care femei.

Cum sa rezisti in afaceri mai bine de 1.300 de ani: secretul celor mai vechi business-uri

Majoritatea companiilor activeaza pe piata intre 40 si 50 de ani. Deci exista un secret in cazul afacerilor care exista de mai bine de 300, 500 sau chiar 1. 300 de ani. Iata o selectie a celor mai rezistente afaceri din lume.

Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita. De aceea, nici nu este surprinzator ca vorbim despre o societate mult mai civilizata decat cea romaneasca, insa multe dintre aspectele evidentiate in acest articol sunt lucruri simple, care pot imbunatati calitatea vietii si in Romania.

Romani pentru frontul din Ucraina: mai bine idiot decat tradator

In mai multe randuri, am fost gratulat cu titulatura de idiot util pentru ca le-am luat partea romanilor din Ucraina care nu vor sa moara in razboi pentru un stat care nu le recunoaste nici macar existenta. Am inteles ca apararea romanilor ar fi, nu stiu cum, utila Rusiei. Daca apararea romanilor ma face sa fiu idiot, deduc ca sacrificarea romanilor reprezinta un act de inteligenta. Prefer atunci mai bine sa fiu idiot, decat tradator.

Cele 3 mari greseli despre bani pe care le fac parintii

Cand este vorba despre bani, toti parintii spera pentru copiii lor sa aiba o viata mult mai prospera decat a lor. Insa, tot ce stiu ei despre bani au invatat de la parintii lor, iar prosperitatea intarzie sa apara.

Top 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor

Din cand in cand, femeile mai apeleaza la cate o minciuna pentru a scapa basma curata in fata sotilor lor. Iata cele mai des intalnite 10 minciuni pe care femeile le spun barbatilor, reiesite in urma unui sondaj.

Samsung Galaxy Alpha e mai subtire decat iPhone 5s

Ieri v-am prezentat poze noi cu Samsung Galaxy Alpha, un smartphone din metal pe care sud-coreenii se pregatesc sa-l lanseze. Astazi, aflam din cateva imagini ca dispozitivul va fi mai subtire decat un iPhone 5s . Potrivit contului de Twitter @culeaks, dispozitivul va avea un ecran de 4,7 inci, cu rezolutie 720p, un procesor Exynos octa-core, produs chiar de catre Samsung si 2 GB de RAM. Sistemul de operare va fi Android 4. 4 KitKat, modificat de Samsung cu interfata TouchWiz, [].

Forbes: Sandra Bullock, actrita cel mai bine platita de la Hollywood

Sandra Bullock este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, au anuntat luni reprezentantii revistei Forbes.

Simona Halep, imagine prost valorificata: Suveniruri si autografe de la Cirstea si Niculescu, mai cautate decat cele ale sportivei de pe locul 3 WTA

Simona Halep, a treia jucatoare de tenis a lumii si romanca care a obtinut cea mai buna clasare din toate timpurile, sta foarte prost la capitalizarea imaginii, lucru cel mai usor de observat in mediul online.

Medicii se plang ca CNAS nu mai deconteaza decat o consultatie pe luna pentru bolnavii cronici

Unii medici din policlinici sustin ca, pentru luna iulie, nu li se mai deconteaza doua consultatii pentru asiguratii cu boli cronice, asa cum s-a procedat pina acum, ci numai una, in schimb Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) spune ca nu s-a modificat legislatia in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )