Libnet.ro
UNICEF

16:15

ASTA DA SURPRIZA! Dupa nunta lui BORCEA, un alt GREU al fotbalului da LOVITURA: S-ar fi casatorit in secret cu amanta

B1 B1,
ASTA DA SURPRIZA! Dupa nunta lui BORCEA, un alt GREU al fotbalului da LOVITURA: S-ar fi casatorit in secret cu amanta

Mitica Dragomir aduce dezvaluiri uluitorare despre George Copos! Fostul sef de la Rapid s-ar fi casatorit cuamanta sa, Elena Stoica. Dupa ce a incheiat casnicia de 37 de ani cu Cristiana Copos, omul de a. continuă pe B1

Cat costa MENIUL LA NUNTA lui Borcea de la Budapesta: Este acelasi restaurant la care a mancat si regina Elisabeta!

Dupa ce s-a casatorit civil cu Valentina Pelinel, in Voluntari, Borcea isi ia alaiul pe weekend la Budapesta pentru a face nunta intr-un restaurant de lux in care a mancat insasi regina Elisabeta!.

NUNTA lui BORCEA in PERICOL! PELINEL a clacat! Incredibil ce s-a intamplat cu avionul care trebuia sa o duca la Budapesta

Emotii mari pentru Valentina Pelinel 37 de ani) inainte de nunta cu Cristi Borcea. Vedeta era cat e ce sa rateze zborul catre Budapesta, unde a avut loc marele eveniment. incarcati de bagaje, printre care.

AM AFLAT: Ce contine MENIUL de la nunta lui Borcea si cum arata locatia! (FOTO)

Nunta lui Cristian Borcea cu Valentina Pelinel va avea un meniu pe masura pretentiilor celor doi. Plecati la Budapesta in cautare de liniste si stil, mirii si nuntasii au optat pentru un restaurant de lux,.

Nunta Cristi Borcea-Valentina Pelinel. Cu ce vor fi rasfatati invitatii

Nunta exclusivista a lui Cristian Borcea cu fostul model Valentina Pelinel va avea, desigur, si un meniu pe masura! Iata cum arata meniul de la celebrul restaurant Gundel, vechi de peste un secol, si ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )