Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astra pierde rusinos la debutul in grupele Europa League

Online Sport Online Sport,
Astra pierde rusinos la debutul in grupele Europa League

Vicecampioana Romaniei a fost tavalita serios la Zagreb, scor 5-1, de echipa care a scos Petrolul din playoff-ul Europa League. Dinamo Zagreb a lovit de trei ori in prima repriza, de fiecare data prin algerianul Soudani, completat de Henriquez si Coric in actul secund. Golul de onoare a fost inscris de Aurelian Chitu, la meciul de debut al Astrei in grupele acestei competitii. continuă pe Online Sport

LIVE EUROPA LEAGUE Dinamo Zagreb-Astra (20:00) si Steaua-Aalborg (22:05)

Onlinesport transmite livetext, joi seara, partidele de debut ale celor doua echipe romanesti in grupele Europa League:Dinamo Zagreb-Astra 20:00) si Steaua-Aalborg 22:05).

Victorii pentru Aalborg si Dinamo Zagreb in campionat, inainte de meciurile cu Steaua si Astra din Europa League

Astra si Steaua au de ce sa se teama inainte de debutul in Europa League. Echipele cu care se vor duela joi, 18 septembrie, in prima etapa a grupelor, au castigat meciurile jucate in campionatele din Danemarca, respectiv Croatia.

Astra Giurgiu a plecat la Zagreb cu gandul la un rezultat mare

Echipa Astra Giurgiu debuteaza in grupele Europa League dupa dusul rece din partida de campionat cu CFR Cluj, iar jucatorii pregatiti de Daniel Isaila au moralul bun inaintea confruntarii cu Dinamo Zagreb.

Steaua: Intai unghiute si apoi ochisori

Steaua intra astazi in grupele Europa League. Multi au fost incantati sezonul trecut de aparitia Stelei in Liga Campionilor. Faptele au aratat un esec total cu interes meci de la meci, ajuns la final spre zero. Acum, Steaua are posibilitatea sa obtina si rezultate intr-o competitie mult mai corecta pentru nivelul ei si sa ridice un mult mai mare grad de interes. Tinta trebuie sa fie finala.

Programul meciurilor din prima etapa a grupelor Europa League. Maraton de transmisii la TV

Joi seara se va disputa prima etapa a grupelor Europa League care programeaza 24 de partide. Astra si Steaua sunt singurele echipe romanesti care vor reprezenta Romania in aceasta competitie, ele urmand sa joace in aceasta runda cu Dinamo Zagreb, respectiv Aalborg.

Steaua a ratat Liga Campionilor, dar poate castiga bani frumosi si din Europa League daca are un parcurs lung

UEFA a anuntat ca echipa care va castiga in acest sezon Europa League poate incasa o suma de pana la 10 milioane de euro, exceptand veniturile obtinute din cota de market pool drepturi de televizare). Astfel, daca vor avea un parcurs cat mai lung, Astra si Steaua isi pot rotunji serios bugetele in aceasta toamna.

Live Text: Dinamo Zagreb- Astra, ora 20, in grupele Ligii Europa

Astra debuteaza azi in grupele Ligii Europa- o performanta unica in istoria echipei din Giurgiu. Oamenii lui Daniel Isaila au o misiune dificila- sa reziste in fata echipei care a scos Petrolul Ploiesti din Europa. Dinamo are avantajul terenului propriu si al galeriei- una dintre cele mai patimase si temute din Europa.

Live Text: Dinamo Zagreb- Astra, 3-0, in grupele Ligii Europa

Astra debuteaza azi in grupele Ligii Europa- o performanta unica in istoria echipei din Giurgiu. Oamenii lui Daniel Isaila au o misiune dificila- sa reziste in fata echipei care a scos Petrolul Ploiesti din Europa. Dinamo are avantajul terenului propriu si al galeriei- una dintre cele mai patimase si temute din Europa.

Europa League: Dinamo Zagreb - Astra Giurgiu 5-1

Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 5-1 3-0), de formatia croata Dinamo Zagreb, in prima etapa a grupei D a Ligii Europa. Golurile invingatorilor au fost marcate de Soudani '17, '24, '45+1, Henriquez '70 si Corici '90+2, in timp ce pentru Astra a inscris Chitu, in minutul 82.

Europa League: Brigada de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Meciul dintre Steaua Bucuresti si formatia daneza Aalborg, programat joi seara, pe Arena Nationala, in prima etapa a grupelor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigada din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru, informeaza uefa. com.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )