Libnet.ro
UNICEF

01:05

Astronomii au cartografiat unul dintre cele mai bizare corpuri ceresti din Univers. Descoperirea surpinzatoare facuta de ei (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Astronomii au cartografiat unul dintre cele mai bizare corpuri ceresti din Univers. Descoperirea surpinzatoare facuta de ei (FOTO, VIDEO)

Cercetatorii NASA au reusit sa cartografieze, in premiera, suprafata unui pulsar, un corp ceresc cu o gravitatie imensa, ce se poate roti in jurul propriei axe si de cateva sute de ori pe secunda, arata Astr. continuă pe B1

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Una dintre cele mai frumoase cafenele se afla la Budapesta

Cafeneaua New York din Budapesta este localul unde daca intri, te vei intreba daca nu ai intrat cumva in Capela Sixtina. Construita intr-un stil renascentist italian, cafeneaua este una dintre cele mai vechi din oras, infiintata acum 125 de ani, scrie CNN.

Vacanta in Europa: 5 dintre cele mai frumoase orase din Spania

Cele mai sigure locuri pentru calatorii in 2020 se afla in Europa, potrivit unei harti a riscurilor intocmita de compania de asigurari International SOS.

FOTO Bistroul din Cluj considerat unul dintre cele mai cool localuri de arta din lume

Sketch din Londra, La Colombe dOr de pe Coasta de Azur si SAX din Cluj-Napoca sunt cele trei localuri de arta prezentate pe portalul Bored Panda in cadrul unui serial dedicat celor mai interesante astfel de bistrouri din lume.

webPR: Tuca Zbarcea Asociatii se aliaza cu Trident Capital Investments, companie fondata si condusa de Liviu Giugiumica, unul dintre cei mai titrati bancheri de investitii din Romania

Tuca Zbarcea Asociatii a anuntat astazi un parteneriat exclusiv cu Trident Capital Investments, o companie specializata de investment banking si corporate finance, cu scopul de a oferi servicii integrate de consultanta juridicafiscala si intermediere financiara pentru clientii care deruleaza diferite proiecte de investitii.

A fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, dar astazi nimeni nu o poate recunoaste

Facebook nu mai este in top 10 al celor mai bune locuri unde sa lucrezi

Facebook Inc a cazut de pe locul sapte pe locul 23 in topul celor mai bune locuri unde sa lucrezi in 2020, un clasament realizat de Glassdoor, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din lume, transmite Reuters.

CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

In 2019, peste 100 de studenti si tineri absolventi au urmat programele Huawei de coaching si training. Cei mai multi dintre acestia au ales sa urmeze o cariera in Carrier Global Service Center GSC) din Bucuresti, inaugurat in 2012. Tara noastra, alaturi de Germania, este unul dintre stalpii care au stat la baza dezvoltarii gigantului chinez Huawei in Europa, ne-a declarat Cao Chaoxun, head of Carrier GSC Huawei Romania. Domnia sa ne-a acordat un interviu in cadrul caruia ne-a vorbit despre dezvoltarea GSC in tara noastra, despre activitatile pe care le desfasoara aici, dar si despre deciziile sale de a face noi investitii.

Top 10 cele mai piratate filme din 2019: ce descarca romanii de pe torrent in decembrie

Indiferent cat se vor ieftini platformele de streaming, afinitatea pentru piraterie a multora dintre noi nu se va domoli. Ca urmare, macar sa ne facem o idee despre cele mai piratate filme de pe.

A fost considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, dar astazi nimeni nu o poate recunoaste: Burt Reynolds saruta cel mai prost

Par blond, ochi albastri, avea o frumusete aparte si se facea remarcata de la prima aparitie. Chipul si corpul actritei au suferit intre timp modificari radicale.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )