Libnet.ro
UNICEF

18:30

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple. continuă pe Antena3

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime - VIDEO

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple.

Atac armat la o scoala din SUA. Cel putin o persoana a murit

Mai multi elevi au fost impuscati, marti, in urma unui atac armat intr-o scoala din Kentucky, anunta CBS News. Incidentul a avut loc la Liceul Marshall County in Benton,.

Atac armat in Amsterdam: o persoana a murit si cel putin doua sunt ranite/ Politia: Cel mai probabil este vorba despre o rafuiala intre bande

Un adolescent a murit si cel putin doua persoane sunt ranite,dupa ce mai multi barbati au deschis focul intr-un loc de joaca pentru copii din Amsterdam, noteazaexpress. co. uk.

Atac armat intr-un liceu din SUA. Un mort si mai multi raniti

O persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite, marti, intr-un incident armat produs la un lice.

Nou atac armat intr-o scoala din Statele Unite: Cel putin doi morti si 17 raniti

Doi adolescenti au murit si alti 17 au fost raniti dupa un atac armat la o scoala din statul american Kentucky ce a avut loc marti, a anuntat guvernatorul Matt Bevin, citat de ABC. Suspect pentru acest atac.

Gerul face victime. Mai multe persoane au suferit hipotermii, iar doi oameni au murit

Mai multe persoane, printre care si o adolescenta, au suferit hipotermii din cauza vremii reci. Doua persoane din raioanele Falesti si Anenii Noi au fost gasite in strada in stare de inconstienta. Pacientii fiind in stare extrem grava au decedat in drum spre spital, transmite IPN.

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca, potrivit news. ro. In Spania sunt disponibile 164 de locuri de munca pentru agricultori, sudori si tehnicieni, in timp ce in Germania sunt 105 locuri de munca pentru soferi de camion, salvamari, programatori sau fizioterapeuti.

FSLI: Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev

Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev, calculat gresit, fara sa se tina cont de realitatea existenta in unitatile de invatamant, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), care solicita.

Aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures. Cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au pun la dispozitie aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca.

Mai multe cladiri ale companiei Organe de Asamblare, scoase la vanzare dupa intrarea firmei in insolventa

Lichidatorul companiei Organe de Asamblare Brasov, companie controlata de SIF Transilvania, care detine 95% din titluri, va scoate la licitatie pe 1 februarie mai multe cladiri ale companiei producatoare de componente de asamblare, printre care si pavilionul administrativ. Compania a intrat in insolventa in 2016, iar din vara anului trecut si-a incetat productia, aflandu-se in prezent in reorganizare judiciara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )