Libnet.ro
UNICEF

07:00

Atac armat in Franta. Un om a murit

Antena3 Antena3,
Atac armat in Franta. Un om a murit

O persoana a murit si o alta a fost ranita joi, intr-un atac armat care a vizat doi indivizi, in parcarea unei clinici din orasul francez Montpellier, a informat Parchetul, citat de publicatia Midi. continuă pe Antena3

Cel putin o persoana a fost ucisa intr-un atac armat din Australia

Cel putin o persoana a murit si alte doua au fost ranite intr-un atac armat comis luni dimineata in apropierea unei fabrici de la periferia metropolei australiene Sydney, relateaza Reuters si DPA.

Atac armat in Australia. Un om a fost ucis, politia a incercuit zona

Un atac armat s-a inregistrat, luni, in Australia.

Cinci morti in urma unui atac armat in Pennsylvania

Cinci persoane si-au pierdut viata si alte trei au fost ranite in urma unui schimb de focuri la Wilkinsburg, un oras din statul Pennsylvania, in nord-estul SUA, in timp ce politia se afla in cautarea a cel putin doi prezumtivi atacatori, transmit KDKA, AFP si Reuters.

Corespondenta din Israel. Atac armat in Ierusalim in timpul vizitei lui Iohannis. Delegatia romana nu are voie sa iasa din hotel

In centrul vechi al Ierusalimului, o palestinianca a atacat marti un soldat israelian cu cutitul si a fost ucisa imediat de fortele de ordine. Chiar in aceste zile, presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de stat in Israel si, din motive de securitate, SPP-ul le-a interzis jurnalistilor aflati in delegatia prezidentiala sa paraseasca hotelul.

Atac armat in centrul vechi al Ierusalimului, in timpul vizitei lui Klaus Iohannis

O femeie palestiniana a fost impuscata mortal marti dupa ce a scos un cutit din geanta si a incercat sa atace politisti de la granita care patrulau in Orasul Vechi din Ierusalim, potrivit politiei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )