Libnet.ro
UNICEF

08:15

Atac armat intr-o cafenea din Egipt: Cel putin trei morti

B1 B1,
Atac armat intr-o cafenea din Egipt: Cel putin trei morti

Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite in urma unui atac armat comis in noaptea de sambata spre duminica intr-o cafenea din sudul capitalei Egiptului,. continuă pe B1

Incendiu la Gradina Zoologica din Londra: Cel putin un animal a murit si mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

S-a dat alarma la Gradina Zoologica din Londra, acolo unde a izbucnit un incendiu. Un animal a murit, iar mai multe persoane au fost ranite. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, informeaza BBC.

Egipt: Cel putin trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite intr-un atac armat la o cafenea

Cel putin trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce barbati inarmati au deschis focul asupra unei cafenele din localitatea egipteana Ayat, situata la 50 de kilometri sud de Cairo, relateaza Le Monde.

Atac armat la o cafenea. Mai multe persoane si-au pierdut viata

Cel putin trei persoane au murit si alte cinci au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce barbati inarmati au deschis focul asupra unei cafenele din localitatea egipteana Ay.

Egipt: Barbati mascati au deschis focul asupra unei cafenele, cel putin 3 morti si 5 raniti

Barbati mascati au deschis focul asupra unei cafenele, in sudul capitalei egiptene Cairo, in noaptea de sambata spre duminica, ucigand cel putin trei persoane, au anuntat surse din serviciile de securitate, care privilegiaza o pista criminala, scrie AFP.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii a fost retinut de politisti, scrie BBC. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

UPDATE O masina a intrat intentionat in pietoni la Melbourne: cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. UPDATE: Politia australiana afirma ca soferul masinii a intrat intentionat in multime.

Transferul contributiilor va avea aplicabilitate cel putin pana in 2020

Masura privind transferul sarcinii fiscale a contributiei de asigurari sociale si a contributiei de asigurari sociale de sanatate de la angajator la angajat va avea aplicabilitate cel putin pana in anul 2020, anunta Ministerul Finantelor Publice MFP), prin intermediul unui comunicat de presa.

Furtuna tropicala Tembin lasa in urma sa cel putin 200 de morti si zeci de persoane disparute

Furtuna tropicala Tembin, ridicata la categoria de taifun dupa ce a provocat aproximativ 200 de morti si zeci de disparuti in insula Mindanao din Filipine, s-a indepartat de arhipelagul filipinez indreptandu-se spre Marea Chinei meridionale, relateaza astazi agentiile EFE si AFP.

Dupa o intarziere de cel putin patru ani, Transelectrica a reusit sa demareze licitatia pentru inlocuirea sistemului de dispecerizare

Compania de transport al energiei electrica Transelectrica a depus in SEAP un anunt de participare in vederea incheierii unui contract pentru inlocuirea sistemului de dispecerizare EMS - SCADA AREVA - Componenta hardware). Achizitia este estimata la 19,24 milioane lei fara TVA. Infrastructura de dispecerizare a Transelectrica EMS/ SCADA) se afla intr-o stare critica, de uzura morala si tehnica avansata. Acest lucru este cunoscut de multi ani, iar inlocuirea sistemului ar fi trebuit sa fie facuta inca din 2013 cand i-a expirat durata de viata.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )