Libnet.ro
UNICEF

07:00

Atac armat intr-un club din Mexic! Cel putin 15 persoane au murit

Antena3 Antena3,
Atac armat intr-un club din Mexic! Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 oameni au murit dupa ce au fost impuscati intr-un club din centrul Mexicului, au declarat procurorii. Alte patru persoane, trei barbati si o femeie au suferit leziuni, potrivit purtatorului de. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT in club! Cel putin 15 persoane au fost iMPUSCATE

Cel putin 15 oameni au murit, in urma unui atac armat care a avut loc atac intr-un club de noapte din Mexic, relateaza DPAsambata seara, citat de Agerpres.

Mexic: Atac armat intr-o discoteca, 15 persoane au fost ucise

Un atac armat a avut loc intr-o discoteca din statul Guanajuato centrul Mexicului), 15 fiind ucise si alte patru ranite, a anuntat parchetul local, citat de AFP.

Venezuela: Cel putin 15 persoane au murit in spitale din cauza penei de electricitate / Juan Guaido va cere Parlamentului decretarea starii de urgenta

Cel putin 15 persoane au murit in spitalele din Venezuela, din cauza celei mai grave pene de curent din istoria recenta a tarii. Presedintele Adunarii Nationale si presedintele autoproclamat al Venezuelei, Juan Guaido, a anuntat duminica ca va cere Parlamentului sa decreteze stare de urgenta din cauza lipsei de electricitate, relateaza AFP.

Un avion civil s-a prabusit in Columbia. Cel putin 12 persoane au murit

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata sambata ca urmare a prabusirii unui avion DC3 care efectua o cursa regionala in centrul Columbiei, a anuntat serviciul de protectie civila, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )