Libnet.ro
UNICEF

23:00

Atac la bugetul de stat. Masurile populiste din campanie, bomba cu ceas pentru finantele tarii

Adevărul Adevărul,
Atac la bugetul de stat. Masurile populiste din campanie, bomba cu ceas pentru finantele tarii

In plina campanie electorala, Parlamentul adopta pe banda rulanta masuri pe placul alegatorilor, dedicate in special categoriilor sociale cele mai vulnerabile, adica angajatilor cu salarii mici de la stat, dar si pensionarilor. Toate aceste pomeni electorale vor dinamita insa bugetul statului in 2017, intrucat nu exista resurse financiare pentru atat de multe promisiuni. continuă pe Adevărul

Masurile populiste din campanie, bomba cu ceas pentru buget

In plina campanie electorala, Parlamentul adopta pe banda rulanta masuri pe placul alegatorilor, dedicate in special categoriilor sociale cele mai vulnerabile, adica angajatilor cu salarii mici de la stat, dar si pensionarilor. Toate aceste pomeni electorale vor dinamita insa bugetul statului in 2017, intrucat nu exista resurse financiare pentru atat de multe promisiuni.

Masurile populiste ale parlamentarilor ar putea impinge deficitul bugetar al Romaniei la 4,4% din PIB in 2017

Deficitul bugetar al Romaniei va creste in 2017 pana la 4,4% din Produsul Intern Brut PIB) daca se vor aplica amendamentele votate luni de catre parlamentari, care prevad cresterea salariilor si sporurilor angajatilor de la stat, se arata intr-un raport publicat marti al analistilor ING.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )