Libnet.ro
UNICEF

12:15

Atac chimic la un restautant din Londra. Trei persoane au fost ranite

B1 B1,
Atac chimic la un restautant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi. continuă pe B1

Atac chimic la un restaurant din Londra. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite in urma livrarii unei substante chimice intr-un plic la un restaurant din Londra, potrivit The Telegraph. Substanta, care nu a fost identificata inca, ar fi.

VIDEO Atac armat pe o plaja populara din Mexic: trei barbati au fost ucisi

Autoritatile mexicane au anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte doua au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce mai multi atacatori inarmati au luat cu asalt o plaja populara din regiunea nord-vestica Baja California Sur, transmite BBC.

Multi atacatori inarmati au luat cu asalt o plaja populara din Mexic, trei barbati au fost ucisi

Autoritatile mexicane au anuntat ca trei persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte doua au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce mai multi atacatori inarmati au luat cu asalt o plaja populara din regiunea nord-vestica Baja California Sur, transmite BBC, citat de News. ro.

Un sofer baut a intrat cu masina intr-un autoturism care oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor. Trei persoane au fost ranite

Un barbat in varsta de 32 ani este anchetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce a tamponat masina din fata sa, pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice.

Atac armat intr-o biserica crestina din Nigeria: 11 persoane au fost ucise in timpul slujbei

11 persoane au fost ucise si alte 18 ranite in urma unui atac armat ce a avut loc intr-o biserica din Nigeria. Mai multe persoane au intrat inarmate in lacasul de cult in timpul.

Atac armat pe o plaja. in urma incidentului trei persoane au decedat, iar alte doua au fost transportate de urgenta la spital

Trei persoane au decedat, iar alte doua au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce mai multi atacatori inarmati au luat cu asalt o plaja populara din regiunea nord-vestica Baja California Sur din Me.

Trei persoane sunt in stare grava, dupa ce o masina a intrat in multime, in centrul orasului Stockholm. Soferita ar fi incurcat pedalele

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dintre care trei sunt in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de pietoni, in centrul orasului Stockholm.

Trei persoane, printre care si fostul director al Centrului de Medicina Legala, au fost retinute

Fostul director al Centrului de Medicina Legala, adjunctul si un angajat al centrului au fost retinuti astazi, 9 august, de catre procurorii anticoruptie si CNA, intr-un dosar ce vizeaza laboratorul pentru efectuarea testelor ADN.

Mai multe plaje din Hong Kong au fost inchise dupa ce au fost acoperite de spuma. Localnicii spun ca nu au mai vazut asa ceva

Zece plaje populare din Hong Kong au fost inchise dupa deversarea accidentala a unei mari cantitati de ulei de palmier, in urma unei coliziuni navale in apele chineze continentale, informeaza The.

Una dintre victimele atacurilor teroriste din 11 septembrie a fost identificata dupa 16 ani

Una dintre victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001, de la World Trade Center, din New York, a fost identificata dupa aproximativ 16 ani. Potrivit mirror. co. uk, barbatul este a 1. 641 a persoana.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )