Libnet.ro
UNICEF

15:45

ATAC cibernetic asupra Adobe. 38 de milioane de conturi, furate.

România Liberă România Liberă,
ATAC cibernetic asupra Adobe. 38 de milioane de conturi, furate.

Compania Adobe a declarat ca numele de utilizator si parolele criptate a conturilor a peste 38 de milioane de utilizatori activi au fost furate in urma unui atac cibernetic de amploare. Oficialii Adobe au adaugat ca atacatorii au accesat detaliile unui numar nespecificat de conturi care nu au fost utilizate de peste doi ani, confom BBC. Initial, compania a declarat ca 2,9 milioane de conturi au fost atacate cibernetic. Hackerii au sustras componente ale codului sursa pentru Photoshop, cel . continuă pe România Liberă

Adobe: Hackerii au obtinut date despre 38 milioane conturi, in urma unui atac cibernetic sofisticat

Adobe a anuntat, la inceputul lunii octombrie, ca a fost victima unui atac cibernetic sofiticat, hackerii reusind sa obtina datele a 2,9 milioane clienti ai companiei. insa, miercuri, compania a precizat ca.

Adobe spune ca hackerii au obtinut date despre 38 de milioane conturi, mult peste cat se anuntase intial

Adobe anuntase la inceput de octombrie ca a fost victima unui atac cibernetic sofisticat in urma caruia hackerii au obtinut date despre 2,9 milioane de clienti ai companiei, insa acum a revenit si a explicat ca e vorba de 38 de milioane de conturi, scrie Reuters. Producatorul de software de business a spus ca hackerii au obtinut si o parte din codul sursa al soft-ului de editare foto Photoshop. Indiferent de cat de multe informatii sensibile au fost furate, atacul ii va da de furca companiei la partea de imagine.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,323 seconds )