Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 35 de morti si 61 de raniti

Adevărul Adevărul,
Atac cu masina-capcana la Bagdad, soldat cu cel putin 35 de morti si 61 de raniti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin 35 de persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 61 au fost ranite dupa explozia unei masini-capcana in districtul predominant siit Sadr City din metropola Bagdad, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul. Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o pusca.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane ar fi fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite (FOTO, VIDEO)

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul, Turcia. Cel putin 35 de persoane ar fifost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o.

Atac cu masina capcana la Bagdad. Cel putin 10 morti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 35 au fost ranite dupa ce o masina-capcana a explodat in districtul Sadr City din Bagdad .

Daesh revendica atentatul cu masina capcana de la Bagdad, soldat cu 32 de morti

Organizatia jihadista Daesh a revendicat, prin intermediul agentiei sale de propaganda Amaq, atentatul cu masina capcana comis luni intr-o piata aglomerata din districtul siit Sadr City al capitalei irakiene Bagdad .

O revolta dintr-o inchisoare din Brazilia s-a soldat cu cel putin 60 de morti. Incidentul a fost provocat de o confruntare intre detinuti membri a doua organizatii criminale

Cel putin 60 de persoane au murit in urma unei revolte izbucnite intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei, in noaptea de duminica spre luni, a anuntat un responsabil al administratiei penitenciare locale.

ATAC ARMAT la o petrecere din Brazilia! Cel putin 11 persoane au MURIT

Atac armat la o petrecere de Anul Nou din Brazilia! Cel putin 11 oameni au fost ucisi in orasul Campinas. Un barbat a intrat inarmat la o petrecere privata, arata B1 TV. Politistii suspecteaza.

Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

Cel putin 60 de persoane au murit in noaptea de duminica spre luni, in urma unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei. Pentru moment, am.

UPDATE Explozie in Sadr City (Bagdad), cel putin 32 de morti si peste 60 de raniti

Cel putin 32 de persoane au fost ucise si 61 ranite luni intr-un atentat sinucigas cu masina capcana in Bagdad, potrivit AFP.

Explozie in Sadr City (Bagdad), cel putin 10 morti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si 35 ranite dupa ce o masina a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, in suburbiile Bagdadului, anunta surse din politie si din serviciile de interventie, citate de Reuters.

VIDEO Turcia: Atac armat comis intr-un club din Istanbul in noaptea de Revelion: cel putin 39 de morti, inclusiv numerosi straini, si 69 raniti/ Atacatorul este cautat in continuare

Ultimul bilant al atacului armat comis in noaptea de Revelion intr-un club din Istanbul in care se aflau cateva sute de oameni a ajuns la 39 de morti, multi fiind cetateni straini, si 69 de raniti, potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu. 10 MAE: Consulatul Romaniei la Istanbul verifica daca printre victime sunt si romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )