Libnet.ro
UNICEF

06:15

Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

B1 B1,
Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

Cel putin 60 de persoane au murit in noaptea de duminica spre luni, in urma unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei. Pentru moment, am. continuă pe B1

Terorismul islamist reprezinta cel mai mare test pentru Germania

Cancelarul Angela Merkel a declarat, intr-un mesaj adresat natiunii cu ocazia Anului Nou, ca terorismul islamist reprezinta cea mai mare provocare pentru Germania dupa atentatul sangeros de la targul de Craciun din Berlin, scrie Reuters.

Risc mare de avalansa la Balea Lac, unde e cel mai mare strat de zapada din tara

Meteorologii avertizeaza ca in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in Muntii Fagaras, se inregistreaza risc mare - gradul patru - de producere de avalanse, precizand ca in aceasta zona este si cel mai mare strat de zapada din tara - 135 de centimetri, potrivit unui comunicat transmis duminica si citat de Agerpres.

Imagini ULUITOARE in noaptea dintre ani: Au petrecut la cel mai MARE Revelion din tara si apoi s-au CALCAT iN PICIOARE la metrou (FOTO)

Noaptea dintre ani este pentru fiecare un moment special. Este clipa in care toate gandurile sunt optimiste, pline de speranta si dorinta de frumos. Si anul acesta oamenii au sarbatorit.

Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

Barack Obama a transmis sambata ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba. Presedintele american le-a multumit cetatenilor SUA ca au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai.

VIDEO Sport extrem pe cel mai mare lac de campie din Romania. Imagini spectaculoase filmate cu drona

Tinerii curajosi si entuziasti fac ice kiting - un sport ce presupune combinatie dintre un fel de zmeu mai mare si o plansa speciala - pe gheata lacului Brates, aflat chiar la marginea orasului Galati.

Mi-as fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-am servit

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a publicat astazi, intr-un mesaj pe Facebook, o retrospectiva asupra mandatului sau. Aceasta a scris ca si-ar fi dorit ca mesajul echipei guvernamentale sa fi ajuns in mai mare masura la publicul pe care l-a servit, iar ministrii sa fi explicat mai bine ce si cat faceau, cat si cum reparau greselile de sistem acumulate in ani.

VIDEO Dubaiul, desemnat din nou cel mai scump oras pentru noaptea de Revelion. Care este pretul pentru o persoana

Pentru al doilea an la rand, Dubai a fost desemnat cel mai scump oras in care sa va petreceti noaptea de Revelion. Cam 500 de euro de persoana, mai mult decat ati fi cheltuit la New York sau Sidney.

Firea: Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premierul Romaniei. El era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este prim-ministru al Romaniei, intrucat el era cel mai indreptatit si cel mai legitim, precizand ca se.

Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premier; era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este premierul tarii, intrucat acesta era cel mai indreptatit si cel mai legitim.

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume, Puiu Manu, astazi in varsta de 88 de ani, a fost nelipsit din paginile celebrei reviste a Consiliului National al Organizatiei Pionierilor, iar acum este unul dintre pilonii noii publicatii Cutezatorii, relansate in urma cu un deceniu.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )