Libnet.ro
UNICEF

05:15

Atentat sinucigas in Tailanda. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas in Tailanda. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana in Narathiwat, Tailanda. Politia a spus ca explozia s-a produs pe un drum public si ca a fost vorba de un SUV ce transporta o bomba. continuă pe Antena3

Atentat sinucigas in Turcia. Doi jandarmi au fost raniti

Doi agenti ai Jandarmeriei turce au fost raniti intr-un atentat sinucigas atribuit rebelilor kurzi comis marti in sud-estul Turciei, informeaza site-ul agentiei Reuters. Soferul unei.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Jandarmi raniti intr-un atentat sinucigas in Turcia. Autoritatile il atribuie miscarii separatiste PKK

Doi jandarmi turci au fost raniti joi intr-un atentat sinucigas atribuit rebelilor kurzi, iar soferul masinii-capcana a murit. Atentatul a avut loc in provincia turca Mardin. Atacul sinucigas.

Atac armat intr-un cinematograf din orasul german Viernheim: Aproximativ 50 de persoane sunt ranite (FOTO)

Un barbat inarmat s-a baricadat intr-un cinema din orasul german Viernheim, unde a deschis focul, iar aproximativ 50 de persoane sunt ranite, potrivit B1 TV. Incidentul a avut loc la complexul cinematog.

Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, sambata, intr-un accident care a avut loc pe raza localitatii Stejaris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si s-a izbit.

SUA: Inundatii de proportii. Doua persoane au murit si un copil a disparut

Inundatii de proportii in Statele Unite. Doua persoane au murit si un copil este dat disparut dupa ce apele de la un baraj din Virginia de Vest s-au revarsat in urma unor furtuni devastatoare, arata.

Atentat sinucigas dejucat de autoritati

Pe timpul Campionatului European, inca o tentativa teorista a fost dejucata la timp de fortele de ordine. RTL anunta ca politia belgiana a arestat un tanar de 20 de ani care voia sa se arunce in aer in mijlocul unui fan-zone.

EURO 2016. Atentat sinucigas dejucat de autoritati

In Europa nu este liniste pe timpul Campionatului European. inca o tentativa teorista a fost dejucata la timp de fortele de ordine, scrie GSP. RTL anunta ca politia belgiana a arestat un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )