Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Cluj. O persoana a murit si alte cinci au fost ranite

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, sambata, intr-un accident care a avut loc pe raza localitatii Stejaris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si s-a izbit. continuă pe Antena3

Accident mortal pe DN1 la limita dintre Alba si Cluj: o persoana decedata si cinci ranite VIDEO

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN1, in judetul Cluj, aproape de limita cu judetul Alba. Impactul s-a produs intre o microbuz si un autoturism inmatriculat in Bucuresti. Din primele date, una dintre persoanele ranite ar fi din Ocna Mures, un barbat.

Accident grav in Mehedinti: Doua persoane au murit si doua au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav s-a produs pe DN6, in judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Doua Tir-uri si un autoturism au fost implicate. Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. Circulatia rutiera a.

Accident GRAV, la Gura Vaii in Mehedinti. Doi oameni au murit si doi au fost raniti

Un accident grav s-a produs, miercuri, in jurul orei 11. 30, pe DN6, in judetul Mehedinti. Doua Tir-uri si un autoturism au fost implicate. Doi barbati au murit, o femeie a fost grav ranita si un alt barbat a suferit rani usoare.

ACCIDENT GRAV in Bistrita Nasaud. Autoritatile au activat planul ROSU de interventii

Un accident grav s-a produs, joi dimineata, in Bistrita-Nasaud, dupa ce soferul unui microbuz ar fi adormit la volan. Autoritatile au activat planul rosu de interventie.

Accident grav in Brasov: Patru oameni au murit si trei sunt raniti (VIDEO)

UPDATE: Bilantul mortilor in accidentul de pe DN1 a ajuns la patru. Pentru un ranit grav se asteapta elicopterul SMURD. Un grav accident de circulatie a avut loc in judetul Brasov,.

Accident grav in Mehedinti cu doua victime. Soferul unui tir a murit carbonizat

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident de circulatie care a avut loc miercuri pe DN 6, pe raza localitatii Gura Vaii din Mehedinti.

Accident grav pe soseaua Progresului din Capitala. Traficul in zona a fost blocat

Un accident a avut loc, vineri dimineata, pe soseaua Progresulului, un motociclist fiind ranit grav, ambele sensuri de circulatie in zona Trafic Greu fiind blocate, anunta Brigada Rutiera, potrivit.

Accident grav, pe raza localitatii buzoiene Padina, soldat cu sase raniti

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in aceasta dimineata, pe DN 2C, in dreptul localitatii buzoiene Padina, in urma accidentului rezultand opt victime. Potrivit Ambulantei, in eveniment au fost implicati si doi copii. Doua persoane au ramas incarcerate si a fost solicitat un echipaj specializat de la ISU Buzau.

Accident grav cu 5 victime in localitatea bistriteana Sieut. Un adolescent de 17 ani si o fetita de 10 ani se afla in stare grava

Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dupa-masa, in localitatea bistriteana Sieut, pe DJ154. Un autoturism in care se aflau 5 persoane s-a rasturnat de mai multe ori si a lovit un copac. Doua dintre victime, un adolescent de 17 ani si o fetita de 10 ani, se afla in stare grava.

Accident grav pe DN2C. Coliziune frontala intre doua automobile

Un accident de circulatie a avut loc vineri, in localitatea buzoiana Padina, pe DN 2C, fiind inregistrati sase raniti, dintre care doi copii. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )