Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentate la Bruxelles. Cine sunt fratii care s-au detonat pe aeroport si cum a ajuns Belgia atat de vulnerabila

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Cine sunt fratii care s-au detonat pe aeroport si cum a ajuns Belgia atat de vulnerabila

Autoritatile belgiene i-au identificat pe autorii atentatelor care au zguduit marti Bruxelles-ul: doi sunt cei care si-au detonat bombele la aeroport, iar al treilea, artificierul echipei, e cautat de politie. continuă pe Adevărul

Atentate la Bruxelles. Marturii dupa exploziile care au zguduit inima Europei: Atacatorul a strigat ceva in araba. Pe jos zaceau oameni fara cap

Pe masura ce fumul se risipea, devenea tot mai clara scena dezastrului dupa ce doua bombe au explodat in aeroportul Zaventem din Bruxelles: victimele zaceau in balti de sange, inconjurate de placi cazute din tavan si cioburi de sticla. Bilantul oficial indica 26 de morti si 136 de raniti.

Cine sunt Femeile Anului, premiate de revista Avantaje

Aseara a avut loc editia din acest an a Galei Premiilor Femeia Anului, decernate de revista Avantaje. Iata cine a castigat trofeele si la ce categorii au fost acestea decernate.

Atentate Bruxelles. Primele reactii ale belgienilor despre explozii

Lumea intreaga este socata de atentatele de la Bruxelles. Oamenii simpli isi manifesta indignarea si ingrijorarea pe retelele de socializare.

Cine este tanara care a murit in accidentul rutier din Spania

Tanara din Romania care a murit in accidentul de autocar care a avut loc, duminica, in Spania, se numeste Veronica Matcovici. Ea era studenta la Facultatea de Geografie si Geologie din cadrul Universitatii Al. Cuza Iasi, la masterul de turism si dezvoltare regionala in limba franceza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )