Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atentatele din Paris: Bilantul victimelor a ajuns la 132 de morti

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Bilantul victimelor a ajuns la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati. continuă pe România Liberă

Atacurile teroriste din Paris: Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati, relateaza presa franceza, citata de Mediafax.

FOTO. Presa franceza, despre atentatele din Paris: De aceasta data, este razboi

Intreaga presa a titrat, sambata, despre atentatele din Paris, soldate cu sute de morti si raniti.

Atentatele din Paris, ce stim pana acum: cine sunt teroristii?

Atentatele din Paris, de vineri seara, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, au fost comise de trei echipe de teroristi foarte bine coordonate, a declarat procurorul general din Paris, Francois Molins, citat de publicatia franceza Le Point.

EXCLUSIV. Cum s-au vazut atentatele din Paris de pe stadion. Marturia unui jurnalist francez, pentru Rl

Jurnalistul francez Mathieu Sarfati, de la TV5 Monde, a povestit, pentru Romania libera, cum a trait atentatele din Paris, Franta. El se afla impreuna cu fiul sau de 7 ani la meci, pe stadionul Stade de France.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Comisia Europeana, despre atentatele din Paris: Este vorba de un atac impotriva noastra, a tuturor

Liderii Uniunii Europene au condamnat, sambata, atacurile de vineri seara, din Paris si au transmis ca Europa va fi unita in fata amenintarii reprezentate de terorism.

Reactia papei Francisc despre atentatele din Paris

Papa Francisc a declarat, sambata, ca atacurile din Paris nu au justificare religioasa sau umana.

Precizari MAE, cu privire la atentatele din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

Reteaua terorista Stat Islamic revendica atentatele din Paris

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic, activa in principal in Siria si Irak, a revendicat atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morti, calificandu-le un miracol, informeaza publicatia britanica The Independent, citata de Mediafax.

Atentatele din Paris, comise cel mai probabil de reteaua terorista Stat Islamic sau de Al-Qaida

Atentatele multiple comise la Paris, soldate cu aproximativ 140 de morti, poarta marcile retelelor teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, care au amenintat in mai multe randuri Occidentul, in principal Statele Unite, Marea Britanie si Franta, cu atacuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )