Libnet.ro
UNICEF

05:01

Atacurile teroriste din Paris: Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti

Hotnews Hotnews,
 Atacurile teroriste din Paris: Bilantul victimelor a urcat la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati, relateaza presa franceza, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Atentatele din Paris: Bilantul victimelor a ajuns la 132 de morti

Trei dintre persoanele ranite in atentatele din Paris au decedat duminica la spitale, astfel ca bilantul victimelor atacurilor teroriste a ajuns la 132 de morti, in afara celor sapte sau opt teroristi decedati.

Klaus Iohannis: Atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un semnal pentru intreaga comunitate internationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri noaptea, pe pagina de Facebook, ca atacurile barbare din Paris trebuie sa fie un apel pentru mediul international, in lupta anti-terorism, .

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

Lista locurilor atentatelor din Paris si bilantul victimelor

Cel putin sase zone din Paris au fost vizate de atacurile teroriste comise in cursul noptii de vineri spre sambata, bilantul fiind de aproximativ 140 de morti si sute de raniti.

Atentate in Paris. Manifestarile publice au fost anulate dupa atacurile teroriste. Lumea artistica aduce omagii victimelor

Atentatele teroriste de la Paris au dus la anularea mai multor concerte, printre acestea numarandu-se U2 si Deftones. in tot acest timp, Turnul Eiffel a fost inchis din ratiuni de securitate.

Doi romani au fost ucisi in atacurile din Paris, anunta MAE

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat samabatat ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

Tabara de refugiati de la Calais a fost incendiata, ca raspuns la atacurile teroriste din Paris

Tabara de refugiati de la Calais a fost cuprinsa de flacari, in noaptea de vineri spre sambata, in ceea ce se crede a fi o razbunare pentru atacurile teroriste comise la Paris. O zona de aproape 10. 000 de.

Cel putin sapte teroristi sinucigasi, implicati in atentatele din Paris

Cel putin sapte islamisti au comis atentate sinucigase la Paris, iar altul a fost impuscat mortal de fortele de ordine, anunta autoritatile, dupa atacurile teroriste soldate cu cel putin 140 de morti, informeaza cotidianul Le Figaro .

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

Semnal grav ca atacurile din Paris afecteaza relocarea migrantilor intre tarile UE: Polonia nu mai vrea sa-i preia fara garantii de securitate

Polonia nu poate accepta migrantii relocati prin sistemul de cote al Uniunii Europene, a declarat viitorul ministru al afacerilor europene de la Varsovia, in contextul atacurilor din Paris. Acesta este un semnal ca masacrul din Franta poate submina serios politica privind refugiatii a blocului comunitar, noteaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )